Artık top Rüştü’de

Güncelleme Tarihi:

Artık top Rüştü’de
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2005 02:11

Milli kalecinin yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği, yarın Barcelona yönetimiyle yapacağı görüşmede belli olacak. F.Bahçeli yöneticiler, ‘Biz Rüştü’ye son teklifimizi yaptık. Bu transferde son sözü o söyleyecek’ dedi.

FENERBAHÇE’de cevap bekleyen sorulardan biri de Rüştü Reçber’in takımda kalıp kalmayacağı. Milli kaleci için geçen sezon kiralama ücreti almayan ve üstelik yıllık transfer ücretinin yarısını kendisi karşılayan Barcelona yönetimi, artık tavır değiştirmiş durumda. Katalan ekibi, Rüştü’yü geçen yılki şartlarla isteyen Fenerbahçe’ye net bir şekilde, ‘Bu oyuncuyu artık bizden bedava alamazsınız. Ya istediğimiz parayı verirsiniz ya da kendisine gelen diğer teklifleri değerlendiririz’ cevabını veriyor. Barcelona yönetiminin bu konudaki en büyük kozu İskoçya’nın Celtic ve İspanya’nın Malaga kulüplerinden gelen teklifler.

Tüm bu gelişmelerin ışığında Rüştü’nün transferi yarın netlik kazanacak. Dün İspanya’ya giden milli kaleci yarın akşam Barcelona Kulübü Sportif Direktörü Txiki Begiristain ile görüşecek. Katalan ekibinin, ‘İstediğimiz parayı vermezseniz Rüştü’yü alamazsınız’ açıklamasına karşın, Fenerbahçeli yöneticiler bu transferde son sözü futbolcunun söyleyeceğini ifade ediyor. Rüştü’ye son tekliflerini yaptıklarını söyleyen sarı lacivertliler, ‘Artık top Rüştü’de. Eğer teklifimizi kabul ederse yeni sezonda da Fenerbahçe forması giyecek. Barcelona Rüştü’yü, istemediği bir kulübe veremez’ diye konuşuyor. Fenerbahçe’nin Barcelona’dan yılda 1 milyon 750 bin Euro alan Rüştü’ye 1 milyon 100 bin Euro teklif ettiği ileri sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!