"Artık Stoch'a karşı daha dikkatli olurum"

Güncelleme Tarihi:

Artık Stocha karşı daha dikkatli olurum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2013 18:35

Fenerbahçeli Miroslav Stoch, Puşkaş Yılın En İyi Golü ödülünü kazandığı golü Gençlerbirliği'ne atarken, o ödül getiren golün diğer taraftaki kahramanı Ramazan Köse DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

Ödülden dolayı Stoch'u tebrik etme fırsatı bulamadığını belirten Ramazan "Sizin vasıtanızla Stoch'u tebrik ederim" dedi. Ramazan gol anında yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Maçın daha 1. dakikasında beklemediğimiz bir orta ve Stoch'un da beklemediğimiz sertlikte vuruşu ile golü yedim. Alex'in ortasıydı sanırım, güzel bir orta yapıldı ve Stoch da çok güzel vurdu. Stoch'u da sizin vasıtanızla tebrik ederim. Dereceye girip yarışma başladığında İnternetten takip ettiğimiz kadarıyla farklı bir duyguydu bu benim için...Tekrar golü hatırladım, gözler önüne serildi. Çok iyi vurdu ve top çok iyi yere gitti."

BUNDAN SONRA STOCH'A KARŞI ÇOK DAHA DİKKATLİ OLACAĞIM

Kaleci Ramazan, madalyonun öbür yüzünde kendisinin olmasını çok önemsemediğini belirterek, "Bir çok oyuncu güzel goller atıyor, bir çok kaleci de güzel goller yiyor. Bu böyle sürecek, futbolun güzelliklerinden birisi de bu" diye konuştu.

Ramazan Köse golü tüm dünyanın defalarca seyrettiğini ve hafızalara kazındığını da dile getirirken, bundan sonraki ilk Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında Stoch ile ilk karşılaştığında konuşmak istediğini söyledi. Ramazan sözlerini, "Bundan sonra Stoch'a karşı çok daha dikkatli olacağım" diyerek bitirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!