Artık patron Denizci

Güncelleme Tarihi:

Artık patron Denizci
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ve Trabzonspor'da beklenen gerçekleşti, Genel Menajer Sümer, antrenörlük görevini Ali Kemal Denizci'ye devretti. Sümer, ‘‘Artık sahaya inmeyeceğim. Kadro yapımı, oyun biçimi veya idman konusunda müdahelem de olmayacak’’ dedi...

Trabzonspor Genel Menajeri Özkan Sümer dün düzenlediği basın toplantısında artık sahaya inmeyeceğini açıkladı, ‘‘Ülkemizde sağlıklı bir sistem olmadığı için ani kararlarla hamle kazanmaya çalışmak toplumsal anlayışın bir gereği haline geldi. Ne yazıkki toplum liyakatı değil, ihaneti destekler hale gelmiştir’’ dedi.

Sümer, göreve çağdaş yapılanma amacıyla geldiğini, sonra da teknik adam sorumluluğunu üstlendiğini anlatırken, ‘‘Gelişim hem mevsimi kurtarmak, hem de sağlıklı bir yapıya kavuşmanın ürünüydü. Takımı belli rahatsızlıklardan kurtarmak istedik. İlk yarı sonunda iyi çizgi yakaladık. İkinci yarıda oyun ve sonuç olarak yeterliliğe ulaştığımız söylenemez’’ dedi.

Gelinen noktada görevi bırakması gerektiğine de işaret eden Sümer, şöyle konuştu: ‘‘Yaşanan olumsuzluklardan sonra bir bedel ödenmesi gerekiyordu. Bu nedenle 12 Şubat'ta Başkanımız M.Ali Yılmaz ve Asbaşkan Hikmet Onur'a, (Beşiktaş maçından sonra teknik sorumluluktan ayrılayım) talebinde bulundum. Tartışmadan reddettiler. Bugün ise benim tek sorumlu olarak başarısız olduğum noktasına varıldı.’’

Denizci'nin başarılı olacağına inandığını söyleyen Sümer, 'Destek ve güven fazlasıyla var. Zaten başka türlü de olmazdı. Kadro yapımı, oyun biçimi veya idman konusunda müdahelem de olmayacak. Onlara yardımcı da düşünmüyorum. G.Antep ve G.Saray deplasmanlarına gitmeyeceğim. Gitmemden futbolcular olumsuz etkilenebilir' diye konuştu. Sümer, Shaaka'nın transferi konusunda hata yaptığını da kabul etti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!