Artık onu yok sayıyorum

Güncelleme Tarihi:

Artık onu yok sayıyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kurtar, Ahmet'i gözden çıkardı

Kocaelispor teknik direktörü, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın kıskacındaki Ahmet Dursun için, ‘‘Gitmek istiyor. Zorla tutacak halimiz yok’’ dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kıskacında olan Ahmet Dursun'u gözden çıkardı. Yeşil siyahlı ekibin başarılı futbolcusu Ahmet Dursun, gelen transfer teklifleri üzerine takımından ayrılmayı kafasına koyarken, Kurtar da, çok iyi bir futbolcu olduğunu ancak artık faydalı olmasının çok zor olduğunu söyledi.

Kurtar, ‘‘Ahmet gitmek istiyor. Zorla tutacak halimiz yok. Transfer teklifleri gelince bizde pek fazla kendini gösteremedi. Kafası başka yerde olduğu için gerçek gücünü sahaya yansıtamadı. Arzu ettiği takıma gitmesi en doğru yol olacaktır. Ahmet Dursun'u artık yok sayıyorum’’ dedi.

Kurtar, Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Ahmet Dursun'a karşılık Erol ve Tayfun'u, Beşiktaş'tan ise Serdar ile Erkan'ı istediğini söyleyerek, ‘‘Ahmet'e karşılık bu futbolcuları alırsak, kanatlarımızdaki eksikleri kapatırız’’ diye konuştu. Bu arada Kocaelispor Transfer Komitesinin mukavelesi biten futbolcularla şimdiye kadar yaptığı 3 tur görüşmelerde hiçbir sonuç alınamadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!