Artık gol atma zamanı

Güncelleme Tarihi:

Artık gol atma zamanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 00:00

Eintracht Frankfurt'un son haftalardaki başarısızlığında tüm forvet arkadaşları gibi adeta topa tutulan milli futbolcu Halil Altıntop, "Artık gol atma zamanı. İçime doğdu, bu hafta gol atacağım ve sorunlar ortadan kalkacak" dedi.

Haberin Devamı

Hürriyet'e konuşan Halil, gol orucunun sürdüğünü belirtip, "Ne yapsam bir türlü şeytanın bacağını kıramadım. Fakat bu hafta oruç bitecek. Serdar Taşçı'lı Stuttgart'ı yıkan gol benden" diyerek iddialı konuştu.

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga'da Eintracht Frankfurt'un sezonun ikinci yarısında oynadığı 6 maçta da gol ataması üzerine takım arkadaşları gibi adeta topa tutulan Halil Altıntop (28), "Artık gol atma zamanı geldi. İçime doğdu, bu hafta gol atacağım ve sorunlar ortadan kalkacak. Zira taraftarlarımızın bizden beklentisi gol ve zafer. Ben Eintracht Frankfurt formasıyla başarılı olmak için çalışıyorum, atacağım gol veya gollerle bunu bu gösteriyorum, göstereceğim de. 23 maçtan beri süren gol orucuma ise bu hafta kesinlikle son vereceğim. Bu hafta gol gelecek. Stuttgart'lı Serdar Taşçı'ya bu hafta sürprizim var" diye konuştu.

Haberin Devamı

GÜVENİMİZ AZALDI

Sezonun ilk yarısında takım halinde başarılı bir grafik çizdiklerini, lig lideri Nuri Şahin'li Dortmund'u da yendiklerini vurgulayan Halil, şunları söyledi:

"Benden gol patlaması beklenmesi çok doğal. Bütün takım arkadaşlarımla ilk yarıdaki yakaladığımız uyumu nedense ikinci devre maçlarında yakalayamadık. İyi oynadığmız maçlarıda kaybetmek bizim moralimizi bozdu. Takım maç kazanamadıkça kendimize maçlardaki güvenimiz de iyice azaldı. Taraftarların beklentisi tabii ki bizlerden gol. Atacağım ve attıracağım gollerle takımın üst sıralarda ligi bitirmesini sağlamak istiyorum. Bütün arkadaşlar olarak arzumuz Eintracht'ın Avrupa Kupalarına katılmasını sağlamak."

BU SEZON BUNDESLİGA'DA GOLÜ YOK

Golcü olarak kendisinden beklenen golün gelmemesini büyük bir şanssızlık olarak nitelendiren milli futbolcu Halil Altıntop, şunları söyledi:

"Frankfurt'un kazanması için bütün gücümü veriyorum. Bu sezon 23 maçta 19 kez baştan oynadım. En son Bundesliga'da geçen sezonun son maçında 8 Mayıs 2010 tarihinde Wolfsburg'a karşı gol atmıştım. Bu goldan sonra ise bir türlü şeytanın bacağını kırıp gol atıp oynadığım maçlarda taraftarlarımı sevindiremedim. Tabii ki kazanmak için gollerimi atmak isterim. Her maçta değişik roller üstleniyoruz. Hocamız Michael Skibbe bana santrafor olarak değilde bazen orta sahada, bazen de sol kanatta görev veriyor" dedi.

Haberin Devamı

CENK VE ÜMİT'LE GRUR DUYUYOR

Halil devre arasında takımdan giden Ümit Korkmaz'ın Bochum'da Cenk Tosun'un da Gaziantepspor'da başarılı olduklarına sevindiğini belirtip, "Bizim türkler şahlandı. Cenk ve Ümit'e hava değişikliği ilaç gibi geldi. Ümit ve Cenk'in başarılarıyla gurur duyuyorum. Onlar gol attıkça ben de mutlu oluyorum. Şimdi sıra bende. Onları da ben bu hafta ki gol ve gollerimle sevindireceğim" ifadelerini kullandı.

SKİBBE MEMNUN

Halil Altıntop'un Eintracht'ın ilk yarıdaki başarılı çıkışında çok önemli bir rolü olduğunu belirten teknik direktör Michael Skibbe, "Halil şimdi de çok iyi çalışıyor, ve de verdiğim görevi fazlasıyla yapıyor. İyi oynuyor. Kendisinden çok memnunum, yakında gollerinide atacaktır. O zaman Halil bize dahada fazla katkı sağlayacaktır. Ayrıca tecrübesiyle bizim genç takımımızda hem ağabeylik hemde liderlik yapan futbolcular arasında yer almaktadır" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!