Arsenal umutlu

Güncelleme Tarihi:

Arsenal umutlu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Newcastle United'ı 3-1 yenerek, lider Manchester United ile arasındaki puan farkını dörde indirip, İngiltere Süper Ligi'nde şampiyonluk şansını güçlendirdi...

İngiltere Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışında lider Manchester United'ın en yakın rakibi Arsenal, Newcastle'ı 3-1 yenerek aradaki puan farkını dörde indirirken, zirve için de umutlandı. Arsenal'i 3 puana taşıyan golleri Nicolas Anelka (2) ile Patrick Vieira atarken, konuk Newcastle'ın tek golü Warren Barton'dan geldi.

Ligde 67 puanlı Manchester United'ın 4 maçı kalırken, 63 puanlı Arsenal'in önünde 7 maç bulunuyor. Dördüncü sıradaki Chelsea ise konuk ettiği kümede tutunma çabasındaki Tottenham'ı 2-0 yenerek rakibinin umutlarını azalttı. Chelsea'ye galibiyeti getiren golleri Tore Andre Flo ile Gianluca Vialli kazandırdılar.

İngiltere Süper Ligi'nde diğer maçların sonuçları şöyle: Barnsley-Sheffield Wednesday: 2-1, Bolton-Blackburn: 2-1, Coventry-Aston Villa: 1-2, Crystal Palace-Leicester: 0-3, Everton-Leeds: 2-0, Southampton-Wimbledon: 0-1, West Ham-Derby County: 0-0.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!