Arsenal Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | CANLI İZLE!

Güncelleme Tarihi:

Arsenal Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 14:03

İngiltere Premier Ligi'nin 17. haftasında Arsenal ve Manchester City karşı karşıya gelecek. Premier Ligi'nin ikincisi Arsenal ile lig üçüncüsü Manchester City lig ikinciliği için sahaya çıkacaklar. Arsenal Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi'nde Leicester City'nin Everton'ı deplasmanda yenip 38 puana ulaşmasının ardından bu maçın önemi daha da artmış durumda.  Arsenal 33 puanla ikinci, City ise 32 puanla üçüncü sırada. Bu maçı kaybeden şampiyonluk yarışında büyük yol kaybedecek. Arsenal Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Arsenal Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE

ARSENAL MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Arsenal, İngiltere Premier Liginin 17. hafta maçında Manchester City ile karşılaşacak. 21 Aralık Pazartesi günü TSİ 22.00'da Emirates Stadı'nda başlayacak mücadele, Lig TV 2 ekranlarından yayınlanacak.

TARİH: 21 Aralık 2015 Pazartesi
SAAT: 22.00
STAT: Emirates Stadı
KANAL: LİG TV 2

Haberin Devamı



ARSENAL'İN MUHTEMEL 11'İ


Petr Cech, Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Flamini, Aaron Ramsey, Theo Walcott, Mesut Özil, Campbell, Olivier Giroud



MANCHESTER CİTY'NİN MUHTEMEL 11'İ

Joe Hart, Bakary Sagna, Mangala, Otamendi, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Kevin De Bruyne, Silva, Raheem Sterling, Sergio Agüero

TAKIM GOLCÜLERİ MAÇTA YER ALACAK MI?

İki takımın en önemli iki gol ayağı Alexis Sanchez ve Sergio Agüero'nun durumları mücadelenin kaderini direkt olarak etkileyecek. Sakatlıktan henüz çıkan bu yıldızların maça hazır olup olmayacakları henüz net değil. Şu an için beklenti Şilili yıldızın yedek oturması, Agüero'nun ise 11'de olması yönünde.

ARSENAL KADROSUNDA EKSİKLİKLER VAR!

Ev sahibinde Arteta, Wilshere, Rosicky, Welbeck, Coquelin ve Cazorla sakatlıkları nedeniyle bu maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakmak zorunda kalacaklar.



FERNANDO MAÇTA OYNAYACAK MI?

Manchester City'de ise Kompany, Zabaleta, Nasri ve ve Fernando eksik isimler.

Haberin Devamı



ARSENAL'İN AVANTAJI

Arsenal Premier Lig'de Manchester City ile evinde oynadığı 18 maçta sadece bir kez yenildi. Fakat bu maçların son altısında ise bir galibiyet alabildi. Manchester City'nin Premier Lig'de en fazla yenildiği iki takım Arsenal ve Chelsea. City, Premier Lig'de oynadığı son dört deplasman maçında galibiyet alamazken bu maçların üçünde gol atamadı. Arsenal Premier Lig'de evinde oynadığı son 20 maçta sadece 11 gol yedi. Arsenal forması giyen Olivier Giroud, tüm kulvarlarda oynadığı son 13 maçta 11 gol attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!