Arsenal dünyaları kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Arsenal dünyaları kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2006 00:00

İngiliz ekibi, Devler Ligi'ndeki dördüncü maçında karşılaştığı CSKA Moskova önünde kaleyi ablukaya aldı ama gol kaydedemedi. CSKA kalecisi Akinfeev, Henry'ye gol şansı tanımadı ve takımının lider kalmasını sağladı.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nin iddialı ekiplerinden Arsenal, adeta dünyaları kaçırdığı maçta CSKA Moskova duvarını aşamadı: 0-0... Tek kale oynadığı karşılaşmada % yüzlük net pozisyonlar yakalayan İngiliz ekibi, Van Persie, Rosicky, Henry’yle son vuruşları yapamayınca, CSKA’dan 1-0’lık yenilgiyle kaybettiği liderliği ve rövanşı alamadı. Kalesinde devleşen Rus file bekçisi Akinfeev de gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Real ve Lyon turladı

Bu sonuçla G Grubu’nda puanını 8’e çıkaran Rus ekibi ilk sıradaki yerini korurken, 1 puan gerisindeki Arsenal de 2. basamakta kaldı. Grubun diğer maçında Porto deplasmanda Hamburg’u 3-1 mağlup etti. E Grubu’nda Real Madrid, Steaua’ya, O.Lyon da D.Kiev’e aynı skorlarla 1-0 üstünlük sağlayıp, 2. tura çıkmayı garantiledi. F Grubu’nda Kopenhag, Manchester United’ı 1-0 yenerek, gecenin sürprizine imza atarken, Benfica da Celtic’i 3-0’la geçti. H Grubu’nda da Milan, Serhat Akın’lı Anderlecht’i 4-1 mağlup ederek, 2. tura göz kırparken, AEK de Lille’i 1-0’lık sonuçla dize getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!