Arsenal - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Arsenal - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 12:43

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal Barcelona’yı evinde ağırlayacak. Her iki takım da ilk maçtan galibiyetle ayrılmak ve rövanş maçına avantajla gitmek istiyor. Peki, Arsenal - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 6. haftasında Olympiakos deplasmanından 3 – 0’lık galibiyetle ayrılan Arsenalson 16 turuna çıkmaya hak kazanmıştı. Barcelona ise Leverkusen deplasmanından 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmış ve son 16 turunda Arsenal ile eşleşmişti. Her iki takım da karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isterken, maçın çekişmeli geçeceği ön görülüyor.

ARSENAL – BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Büyük bir mücadele ile ekranlara gelecek olan Arsenal - Barcelona maçının detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 23 Şubat 2016 Salı

Maç Saati: 21:45

Stat: Emirates Stadı

Maçın Hakemleri: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Yayın: TRT 1

Arsenal - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Haberin Devamı

MESUT ÖZİL ARSENAL’İ REDDETTİ

İngiltere Premier Lig takımlarından olan Arsenal’in en önemli futbolcularından olan ve takım ile 2018 senesinde sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil’in yeni sözleşme teklifini kabul etmemesi bazı iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Şampiyonlar Liginde başarılı olamayan Arsenal’de forma giymek istemediğini belirten Mesut Özil ile anlaşmak için Arda Turan’ın da bulunduğu Barcelona’nın devreye girdiği iddiaları ortaya atıldı.

Arsenal - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

ARDA TURAN ARSENAL MAÇINDA FORMA GİYECEK Mİ?

Yarın akşam ekranlara gelecek olan Arsenal – Barcelona karşılaşmasında milli futbolcumuz Arda Turan’ın forma giyip giymeyeceği merak konusu. Ancak verilen bilgiye göre bir önceki sezon Atletico Madrid ve Real Madrid arasında gerçekleşen çeyrek final rövanş maçında kırmızı kart gören Arda Turan Arsenal karşılaşmasında forma giyemeyecek.

BARCELONA LA LİGA'DA YOLUNA DEVAM EDİYOR

İspanya La Liga’nın 25. haftasında Las Palmas deplasmanına çıkan Barcelona, Estadio de Gran Canaria’da oynanan karşılaşmadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini sürdürdü.

Haberin Devamı

Çekişmeli geçen karşılaşmada Barcelona'nın gollerini 6. dakikada Luis Suarez ve 39. dakikada Neymar atarken, Las Palmas'ın tek golü ise 10. dakikada Willian Jose tarafından atıldı. Arda Turan maça ilk 11’de başlarken, 33. dakikada sarı kart gördü ve ikinci yarıda ise yerini Ivan Rakitic'e bıraktı. Aldığı galibiyet ile 63 puana yükselen Barcelona’yı konuk eden Las Palmas takımı 21 puanda kaldı.

BAKMADAN GEÇME!