Arkas'ta 3 transfer birden

Güncelleme Tarihi:

Arkasta 3 transfer birden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2011 10:45

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi ekiplerinden Arkas Spor, ABD Milli Takımı'nın pasörü Kevin Hansen'in yanı sıra, Kanada Milli Takımı oyuncuları Gord Perrin ve Justin Duff ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 1982 doğumlu Kevin Hansen'in son 3 sezonu Rusya'nın Fakel Novy Urengoy Kulübü'nde geçirdiği, 2007'de Yunanistan'ın PAOK, 2008'de de Fransa'nın Poitiers takımlarının formasını giyen Hansen'in, 2008 yılında ABD Milli Takımı ile Olimpiyat ve Dünya Ligi Şampiyonluğu yaşadığı belirtildi.

Kanada Milli Takımı'nda görev yapan 1989 doğumlu smaçör Gord Perrin'in 2 metre boyunda olduğu, Perrin'in genç yaşına rağmen güçlü fiziği ve hücumdaki etkinliği ile öne çıktığı ifade edildi.

Geçen yıl Avusturya'nın Viyana Hot Volleys takımında forma giyen 1988 doğumlu orta oyuncu Justin Duff'un da 2 metre boyunda olduğu, Duff'un 3 metre 70 santimetrelik smaç yüksekliği ile dikkati çektiği kaydedildi.

Arkas Spor, daha önce Kolombiyalı pasör çaprazı Liberman Agamez ile Brezilyalı smaçör Joao Paolo Bravo'nun sözleşmelerini uzatmıştı. Ayrıca Ahmet Toçoğlu, Burak Hascan, Nuri Şahin, Kadir Cin, Emin Gök, Bülent Kandemir, Burutay Subaşı, Ceyhun Tendar da Arkas Spor forması giymeye devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!