Arka sayfa kıtırları

Güncelleme Tarihi:

Arka sayfa kıtırları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2003 00:03

Anneler Günü'ne özel Cumartesi ekinin ekibi olarak, hemen her gazetenin arka sayfasında, erkeklere yönelik ‘‘görsel şölen’’ bábında sunulan çıtırların, kıtır versiyonuna yer verelim dedik. Biri yıllanmış diğeri genç iki kıtırı seçmek kolay olmadı. Buyrun, hediyemizdir: Annelerin gözleri de ‘‘iki sütun’’ güzellik görsün!

Allah biliyor ya, zorlu bir seçimdi. İki gündür, hizmet aşkıyla kavrulmuş bir şekilde Paul Newman'dan Bruce Willis'e, Robert Downey Jr'dan Benicio Del Toro'ya, Brad Pitt'ten Al Pacino'ya, Andy Garcia'dan Jude Law'a, sayısız karizmatik yakışıklının resmi arasında turluyoruz. Malûm, misyonumuz ağır: Farklı yaş grubundan, renkten ve boydan iki kıtır belirlemek!

Sonunda bas gitar üstadı olduğu için harikulade kollara ve kapı gibi şahane bir torsoya, ‘‘erkek dediğin esmer olur’’ mantığına meydan okuyan sarı saçlara ve ‘‘Tao'cu yöntemlerle ilişkiyi altı saate uzatmayı başarabildiğine’’ dair beyanatlarının yalancısıyız, üstün bir performansa (!) sahip olan, yaşlanmaktan ziyade şarap gibi yıllanan Sting'de karar kıldık.

Efes harabelerinde verdiği konserde, gömleğini çıkarıp, seyircilere arkasını dönerek güneşin batışına doğru basını tıngırdattığında, sırtında ince ince kıpırdaşan adaleleri teker teker saymışlığımız olduğu için, malzemenin ne derece sağlam olduğuna kefiliz.

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK LAZIM

Sonra da dedik ki, madem müzisyenlerden açtık kapıyı, bunun bir de ‘‘yumurta’’ kıvamına yol verelim. Hani gençlerin de önünü açmak lázım, değil mi ya! Robbie Williams her bulduğu fırsatta soyunan, güzelliğini kamuya açmak konusunda nöbetçi amme hizmetçisi yaklaşımı sergileyen, yetenekli olduğu kadar lokum bir müzisyen. Oğlanlardan mütevellit bir grubun üyesiyken tek başına kariyer yapmaya karar veren ve hálihazırda müzik dünyasının Madonna ve Michael Jackson da dahil olmak üzere, bütün elemanlarına kazançtan yana fark atmış durumda olan Robbie, kliplerinde Kylie Minogue, Nicole Kidman ve Daryl Hannah gibi yıldızları oynatıp, onlarla öpüşmeden de bırakmıyor. Anlayacağınız, kadınları seven bir üslubu da mevcut. Ne diyelim, sevgisi karşılıksız değil!

Anneler, bu güzellik şölenini temaşa ettikten sonra hep beraber tekrar edelim: ‘‘Analar neler doğuruyor!’’

POSTER NİYETİNE TRAVİS

Calvin Klein'ın ‘‘poster çocuğu’’ Travis, Bruce Weber tarafından çekilen fotoğraflarıyla dünya çapında olay yarattı. Calvin Klein kampanyasının hemen akabinde uluslararası platformda en çok teklif alan erkek mankene dönüşen Travis, hayatını, Adonis heykellerine taş çıkartan taş gibi bedeni sayesinde kazanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!