Arda ve Emre Fenerbahçe kampında

Güncelleme Tarihi:

Arda ve Emre Fenerbahçe kampında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2012 12:19

THY Euroleague C Grubu'ndaki 8. maçında Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker'in kamp yaptığı Madrid'de sürpriz ziyaretçileri vardı.

Haberin Devamı

Atletico Madrid forması giyen milli futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan, sarı-lacivertli ekibi kamp yaptığı otelde ziyaret etti. Fenerbahçeli basketbolcular Ömer Onan ve Oğuz Savaş ile sohbet eden ikili, Real Madrid ile kritik bir karşılaşma oynayacak olan Fenerbahçe Ülker'e şans diledi.

ZÄ°YARETTEN KARELER / FOTO GALERÄ°

Konuyla alakalı olarak Fenerbahçe TV'ye konuşan Arda Turan, "Öncelikle sizlere hoşgeldin diyoruz. Umuyorum maçta çok başarılı olursunuz. Sınıf arkadaşım Oğuz'a, Ömer Abi'ye gönülden başarılar diliyorum. Hem bir hoşgeldin dedik hem de yarın ki maç için başarılar diledik. İnşallah iyi geçer." ifadelerini kullandı.

İŞTE SÜRPRİZ ZİYARETİN GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

Atletico Madrid'in hafta sonu Real Madrid ile oynayacağı derbi mücadelesine de değinen Arda Turan, "Biz de Real Madrid'e karşı oynuyoruz hafta sonu. İnşallah biz de galibiyetle ayrılırız, çifte zafer olur." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Atletico Madrid forması giyen bir diğer temsilcimiz Emre Belözoğlu ise; "Ömer Abi'yle maçtan önce konuşmuştuk. Onlara başarılar dilemek ve moral vermek için geldik. Ben maça da gelmeye çalışacağım. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Hafta sonu Real Madrid ile oynayacakları derbinin çok zor geçeceğini belirten Emre; "Bizim ki tabi ki zor maç. Ama bu sene bizim takım da çok iyi. İyi bir grafik yakaladık. Şimdilik önemli olan akşamki maç. Ömer Abilerle birlikte onu kazanalım, Cumartesi biz hallederiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Arda ve Emre Fenerbahçe kampında
Â

Arda ve Emre Fenerbahçe kampında
 Â

Arda ve Emre Fenerbahçe kampında

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!