"Arda Mesut'tan daha iyi"

Güncelleme Tarihi:

Arda Mesuttan daha iyi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2010 15:22

Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut, gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

ARDA TURAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Bulut, “Arda, Mesut’tan çok daha iyi bir futbolcu. Herkes biliyor; ama hazmedemiyorlar. İlkel eleştiriler yapıp, özel hayatına giriyorlar. Atletico Madrid, tam 11 milyon euro teklif etti. Koskoca Atletico Madrid’i bile yalancı yerine koydular. Arda, bu son olay nedeniyle yurtdışına gitmeyecek. Giderse Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpoll gibi Avrupa’nın 5 büyük kulübünden birine gidecek. İsteseydi şimdiye kadar Avrupa’da en az 30 takıma transferi vardı” dedi. 
 
ARDA’NIN BAŞARISINI HAZMEDEMİYORLAR

Arda’nın özel hayatına yönelik yorumların çok üzücü olduğunu ifade eden Bulut, “Arda’nın bu konuda söylediklerine tamamen katılıyorum. Bunlar ilkel yorumlar. İnsanlar gündemde kalmak için bu kadar ucuz yorumlar yapmamalılar. Neden böyle yaptıklarını da anlayabilmek mümkün değil. Arda gibi bir futbolcuyu kimsenin üzmeye hakkı yok. Kendisinin bir ailesi var. Sinem’in bir ailesi var. Bunları hiç mi düşünmüyorlar. İnsanlar hiçbir şey düşünmeden ağzına gelenleri konuşuyorlar. Siz cevap verdiğiniz zaman daha fazla şey söylemek istiyorlar, çünkü bunu hazmedemiyorlar” dedi.
 
BİR YORUM NEDENİYLE AYRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL

Ahmet Bulut, Arda’nın Türkiye çok sıkıntılı ifadesinin hatırlatılması üzerine “Bir yorum nedeniyle Arda’nın Türkiye’den ayrılması söz konusu olamaz. Bu açıklama on çok üzdü. Ama transferi konusunda son sözü Galatasaray ve başkan Adnan Polat söyler. İzin verirlerse transfer gerçekleşir” şeklinde konuştu.
 
ATLETİCO MADRİD TAM 11 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Atletico Madrid’ten gelen teklife de değinen Bulut, Madrid ekibinin teklifinin sadece bir jestten ibaret olduğu iddiasına ancak gülünebileceğini belirterek, “Atletico de Madrid olayından dolayı Arda’nın bana fırça attığı iddiasına gülmekten başka bir şey yapamam. Bunu iddia eden insanlar Arda’nın başarısını çekemiyorlar. Böyle bir senaryo üretiyorlar. Anlamadığım bir şey var. Neden Arda bana kızsın ki…Atletico Madrid gibi dev bir kulüp teklif yapmıştı. Tam 11 milyon euro önerdiler. Galatasaray bunu kabul eder etmez, bu ayrı konu. Dünyanın bir numaralı menajeri Jorge Mendez’in bana jest yapıp, böyle bir teklif yaptığını iddia ediyorlar. Yok böyle bir şey. Buna ancak gülebilir. Hiç kimse kimseye 11 milyonluk bir teklifle jest yapmaz. Neden Atletico Madrid bir kere yalanlama yapmadı internet sitesinde. Yalan olduğu zaman anında yapıyorlar. Atletico Madrid, Arda’ya 11 milyon euroluk teklif yaptı. Elimde resmi evrak var. Bunun bir kandırmaca olduğunu fesat insanlar düşünebilir” diye konuştu. 
 
A.MADRİD’İN 11 MİLYON EROLUK TEKLİFİ İNSANLARI ŞOK ETTİ

Atyetico Madrid’in teklifinin bazı kişileri şok ettiğini belirten Ahmet Bulut, “İnsanlar şok oldular. Arda’nın böyle büyük bir kulüpten bu kadar yüksek ücretle teklif alacağını beklemiyorlardı. Türk futbol tarihinde Türk futbolcusuna verilen en büyük rakamdı. Bunu hazmedemediler. Daha teklifi değerlendirmenden Arda, Atletico Madrid’de oynayamaz diye yorum yaptılar. Biz Arda’ya sahip çıkacağımıza onu gereksiz yere eleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
 
ARDA MESUT’TAN ÇOK DAHA İYİ BİR FUTBOLCUDUR MESUT, W.BREMEN’DE KAÇ MAÇ 90 DAKİKA OYNAMIŞ BİR ARAŞTIRIN

Mesut’un sürekli göklere çıkartılırken, Arda’nın yerildiğini ifade eden Bulut, Arda’nın Mesut’tan çok daha iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, “Mesut Özil’i bir araştırın. Werder Bremen’de kaç kere 90 dakikaya tamamladı. 6070’te oyundan çıktı. Dünya Kupası’nda kendini gösterdi, herkesin gözü önünde olduğu için Real Madrid’e transfer oldu. Herkes Mesut’u destekliyor; ama bizde Mesut’tan daha iyi futbolcumuz var: o da Arda. Herke  nasıl Arda’yı yere vurabiliriz, aşağıya çekebiliriz yapıyor. Mesut’la karşılaştırılması Arda’yı rahatsız etmiyor. Arda özel bir futbolcu. Mesut’ta öyle” şeklinde konuştu.
 
ARDA GİDERSE AVRUPA’NIN 5 BÜYÜĞÜNDEN BİRİNE GİDECEK

Yıldız futbolcunun, Avrupa’nın 5 büyük takımından bir tanesine gideceğini açıklayan Bulut, “Arda, şu anda Avrupa’nın en önemli kulüplerinin listesinde bu gayet normal. Böyle olmazsa zaten anormal olur. Arda, zaten Türkiye’nin en iyi futbolcusu.  Arda, giderse Avrupa’nın en iyi 5 kulübünden birine gidecek. Yoksa biz kabul edecek olursak şu anda 30-40 kulüp kendisini istiyor. Arda’nın gideceği kulüp Barcelona, Real Madrid, Manchster United, Liverpoll gibi kulüpler olmalı ki Galatasaray, Arda’ya transfer için izin versin” dedi.
 
GALATASARAY İÇİN HER ŞEYİNİ VERİYOR

Arda’nın Galatasaray’da baskı altında olduğu için yeterince iyi oynayamadığı; ama Milli Takım’da iyi oynadığı yorumuna katılmadığını belirten Bulut, “Arda, Galatasaray’ın kaptanı, her şeyini sahada vermek istiyor. Daha fazla sorumluluk alıyor. Dolayısıyla o yorumu katılmıyorum” dedi.
 
İSTERSE PARASINI HAVAYA SAVURUR İSTERSE JET KİRALAR BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ

Arda’nın özel hayatında yaptıklarının kimseyi ilgilendirmeyeceğini belirten Ahmet Buluttx, “Her futbolcu özel hayatında istediğini yapar. Yapıyor da ama Arda yaptığında hazmedemiyorlar. Genç yaşta Galatasaray’ın kaptanı oldu. Arda, istediğin yapar. İsterse özel uçak kiralar, disko kapatır. Bu kimseyi ilgilendirmez. Parasını alın teriyle kazanıyor. İsterse kucak dolusu parayı aşağıya atar. Bu kimseyi ilgilendirmez. Sinema kapatıyor, niye yapıyor diyorlar. Arda, insanlara “paranızı nereye neden harcıyorsunuz” diye soruyor mu? Bu tür eleştiriler bizim ülkemizde oluyor. Dedikoduyu seviyoruz” diye konuştu.
 
HEM BENİ HEM ARDA’YI HEM DE  GALATASARAY’I DA YIPRATIYORLAR

Ardan’nın Sporting Lizbon üzerinden Fenerbahçe7ye gideceği yönünde iddiayı da komik bulduğnu belirten Bulut, “Bu dedikodu tufanı çığrından çıktı. Ben Arda’yı önce Sporting Lizbon’a satacakmışım. Juan Figer’le birlikte;  ki Figer’le hayatımda 1 ya da 2 defa konuştum. Lizbon’dan da Fenerbahçe’ye satacakmışım. Böyle ucuz bir yaklaşım olabilir mi? Komplo teorileriyle mi yaşayacağız. Ahmet Bulut’ta ne keramet varsa, her kapıyı açıyor! Neredeyse futbolcuları milli takıma benim bile seçtirdiğimi iddia edecekler. Çekemiyorlar. Biz işimizi doğru yapıyoruz.  Hem Arda’yı hem beni hem Galatasaray’a yıpratmak istiyorlar. Adnan Polat, Arda ancak Avrupa’nın 5 büyük takımına gider diyor. Buna rağmen Sporting Lizbon’a oradan da Fenerbahçe’ye gideceğini iddia ediyorlar. Böyle saçma bir şey olabilir mi Arda zaten bunu kabul etmez. Böyle bir şeyi yazmak insanın aklına nasıl geliyor, anlamıyorum” dedi.
 
ARDA ŞU ANDA DAHA İYİ HİSSEDİYOR

Ardan’nın açıklama yaptığı ana göre şu anda daha iyi hissettiğini kaydeden Bulut, “Arda, dünkü açıklamasında biraz gergindi. Şimdi daha iyi hissediyor. Bir tane insan için kendisine üzmeye değmez. Bu nedenle bu konu bizim için kapanmıştır” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!