Arçelik, Roma'yı yaktı: 3-1

Güncelleme Tarihi:

Arçelik, Romayı yaktı: 3-1
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Voleybol'da ülkemizi Erkekler Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Arçelik, geçtiğimiz yılın Avrupa Şampiyonu olan İtalya'nın Ford Bcesu Roma takımını 3-1 yendi ve grubunda liderliğe yükseldi.

Voleybol Erkekler Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Arçelik'ten büyük zafer... Grubundaki 3. maçında geçen yılın Avrupa şampiyonu İtalyan Ford Bcesu Roma takımını nefesleri kesen bir mücadeleden sonra 3-1 yenen Arçelik, grubunda liderliğe yükseldi. İlk 2 sette bloklarda ve arka alan müdafasında etkili olan Arçelik bu setleri kazandıktan sonra 3. sette güçlü rakibinin etkili smaçlarına engel olamadı. Son sette özellikle Ivanov'un hızlı pas organizasyonlarıyla etkili olan teksilcimiz çekişmeli geçen bu seti 25-23, maçı da 3-1 kazanmayı başardı.

SALON: Arçelik

HAKEMLER: Stamate Marian (***), Steriade Constantin (***) (Romanya)

ARÇELİK: Ivanov (***), Stefanov (***), Gürsel (***), Erkan (****), Barış (***), Gökhnan (***), Soner (***), Volken (**), Mustafa (**)

FORD BCESU ROMA: Grbic (**), Fortunato (**), Saraceni (***), Bracci (**), Gardini (***), Tofoli (***), Klok (**), Decio (*), Sottocorona (*)

SETLER: 25-23, 27-25, 19-25, 25-23

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!