Araç Belediyespor'dan 2 transfer

Güncelleme Tarihi:

Araç Belediyespordan 2 transfer
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2013 14:00

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor, Belaruslu oyuncu Olga Petrova ve Kübra Tümer ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Araç Belediyespor Başkanı Mustafa Ayanoğlu, bir işletmede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, teknik heyetin raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kastamonu'yu temsil eden iyi bir takım yaratmak için yola çıktıklarını ifade eden Ayanoğlu, "Bir tane daha oyuncu transfer edip sezonumuzu kapatacağız. Takım ilk anda çok çalışamadı. Ama Nedzad hocaya güveniyoruz, inanıyoruz. Bu açığı kendisi kapatacak. Lig başladığı zaman takımımız hazır hale gelecek. En iyi sonucu alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Teknik direktör Nedzad Masic de dün ilk hazırlık maçını Bayanlar Süper Kupa karşılaşması için Kastamonu'ya gelen Muratpaşa Belediyesi ile oynadıklarını ifade ederek, karşılaşmada nerede olduklarını gördüklerini söyledi. Yeni bir takım kurduklarını ve bu takımın iyi olması için sabretmek gerektiğini vurgulayan Masic, şöyle konuştu:

"Bu yıl hedefimiz Avrupa Kupalarına kalabilmek. Herkesin yardımıyla ve sabırla bunu da gerçekleştireceğiz. Takıma zaman lazım. Çünkü yeni oyuncularımız var. Çok antrenman yapmamız lazım. İnşallah başarıyla bu sezonu da açacağız."

Masic, geçtiğimiz hafta yapılan bir antrenman sırasında oyuncuları Ceren'in burnunun kırıldığını ve ameliyat olduğunu belirterek, bu nedenle ligin ilk maçında sahada olmayacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından, Belarus'un Pogon Baltica Szczecin takımından Olga Petrova ve Yeni Mahalle Belediyespor'dan transfer edilen Kübra Tümer ile 1'er yıllık sözleşme imzalandı.

BAKMADAN GEÇME!