'Appiah'ı tavsiye ettiler, ama ilgilenmedik'

Güncelleme Tarihi:

Appiahı tavsiye ettiler, ama ilgilenmedik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2007 14:00

Schalke 04 Kulübü Onursal Başkanı Gerhard Rehberg, Lincoln'ün en çok parayı veren Galatasaray'a gittiğini belirterek, "Profesyonellikte duygusallığa yer yok" dedi. Rehberg, Appiah'ı kendilerine menajerlerin tavsiye ettiğini, ama ilgilenmediklerini açıkladı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün davetlisi olarak Büyükçekmece'deki 8. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin resmi açılışına katılan Rehberg, kulüp olarak futbolcular için belirledikleri maaşın üstünde para veremediklerini belirterek, “Biz bu maaş politikamızın dışına çıkamıyoruz. Profesyonellikte duygusallığa yer yok. Lincoln parayı en çok veren Galatasaray'a gitti” diye konuştu.

Lincoln'un çok iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayan Gerhard Rehberg, “Takımımızın en iyi oyuncusu olan Lincoln'u Galatasaray'a verdik. Lincoln'un Galatasaray'a ve Türk futboluna çok büyük katkısı olacaktır. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Çok mükemmel bir oyuncu aldı” şeklinde konuştu.

"APPİAH'I MENAJERLER TEKLİF ETTİ"

Rehberg, Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'ı kendilerine menajerlerin teklif ettiğini ifade ederek, “Appiah'ı bize menajerler tavsiye etti, ama ilgilenmedik. İlgilenseydik öncelikle etik olarak Fenerbahçe Kulübü ile görüşürdük” dedi.

Appiah'ın iyi bir oyuncu olduğunu kaydeden Gerhard Rehberg, “Appiah çok kaliteli bir oyuncu. Fenerbahçe ile sözleşmesi sürüyor. Sözleşmesi devam eden bir oyuncunun bonservisi de olacağından maliyeti bizim için yüksek olur. Dediğim gibi Ganalı futbolcuyla hiç ilgilenmedik, sadece menajerler teklif etti.” dedi.

Gerhard Rehberg, Türkiye'yi çok sevdiğini, tatil için Antalya'ya geldiğini ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün davetlisi olarak tatiline ara verip İstanbul'da festivalin açılışına katıldığını, burada herhangi bir transfer görüşmesi yapmadığını sözlerine ekledi.
(CAY-BE-SSG)

13:30 03/07/07"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!