Apoel 82-80 Karşıyaka

Güncelleme Tarihi:

Apoel 82-80 Karşıyaka
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2010 00:00

Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (G) Grubu'ndan lider olarak çıkmayı garantileyen Pınar Karşıyaka, deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apoel'e 82-80 yenildi.

Nicosia Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada sakat Furkan Aldemir'in yanı sıra Andre Smith'ten yoksun çıkan Pınar Karşıyaka, ilk periyodu 21-20 geride tamamladı. Yeşil kırmızılı ekip, bir ara 30-22 geriye düştüğü ikinci periyodu da 39-35 geride bitirdi. Rakibi karşısında 3. periyotta etkili olan Pınar Karşıyaka, bu periyodu 61-60 üstün tamamlamasına rağmen karşılaşmadan 82-80 mağlup ayrıldı. Pınar Karşıyaka'da David Holston'un 25, Uluğ ve Stanojevic'in 14'er sayıları galibiyet için yeterli olmadı.

Haberin Devamı

PINAR KARŞIYAKA'NIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Bu arada grubunu lider olarak tamamlayan ve son 16 takım arasına kalan Pınar Karşıyaka, bir üst turda (J) Grubu'nda mücadele edecek Basketbol şubesinin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, yeşil kırmızılı ekibin, (J) Grubu'nda (E) Grubu'nun birincisi Slovenya'dan KK Krka Novo Mesto, (F) Grubu'nun ikincisi Belçika'dan Antwerp Giants ve (H) Grubu'nun ikincisi yine Belçika'dan BC Telenet Oostende takımlarıyla mücadele edeceği bildirildi Pınar Karşıyaka, bu grubu ilk 2 sırada tamamlaması halinde çeyrek finale yükselecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!