Antalya'ya 3 aday

Güncelleme Tarihi:

Antalyaya 3 aday
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Santrfor arayışında rota Hırvatistan'a çevrildi.

Kırmızı beyazlı kulübün teknik danışmanları Sancar Biçikçi ve Hüseyin Baysan, yarın Hırvatistan'a giderek Teknik Direktör Metin Ünal'a önerilen Ctvitanoviç, Hasagiç ve Militiç'i izleyecekler.

FORVETE TAKVİYE Üçüncü bir santrfor arayışını sürdüren Antalyaspor, rotayı Hırvatistan'a çevirdi. Teknik Direktör Metin Ünal, referans verilen 3 futbolcunun izlenmesi için kırmızı beyazlı kulübün teknik danışmanları Sancar Biçikçi ve Hüseyin Baysan'ı görevlendirdi. Biçikçi ve Baysan, yarın Hırvatistan'a giderek Ünal'a önerilen Ctvitanoviç, Hasagiç ve Militiç'i izleyecekler.

BİRİ D.ZAGREB'DE Menajerliğini Saffet Sancaklı'nın yaptığı futbolculardan Ctvitanoviç, 30 yaşında ve geçen sezonun şampiyonu Dinamo Zagreb takımında forma giyiyor. Hırvat Ctvitanoviç'in son iki sezon ülkesinde ‘‘En değerli oyuncu’’ ödülü aldığı bildirildi. İzlenecek diğer futbolculardan Hasagiç ile Militiç ise Hırvatistan'ın UEFA Kupası'ndaki temsilcisi Rijeka'da forma giyiyor.

HASAGİÇ MÜSLÜMAN Müslüman olan Hırvat Hasagiç 29, Avustralya vatandaşı Militiç ise 25 yaşında. Bu futbolcuları izlemekle görevlendirilen Sancar Biçikçi ve Hüseyin Baysan, çarşamba gününe kadar Hırvatistan'da kalacaklar. Antalyaspor Genel Menajeri Turgay Soyer, bu konuda Biçikçi ve Baysan'ın vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceklerini belirterek şunları söyledi:

HESAPLI OLURSA ‘‘Bu futbolcuları aradığımız özelliklere sahip oldukları şeklinde referans verildiği için izlettiriyoruz. Birinin beğenilmesi halinde maliyetini araştıracağız ve uygunsa yönetime rapor vereceğiz. Karşımıza Antalyaspor'un bütçesini aşan bir maliyet çıkarsa vazgeçeriz. Yönetime, kulübün mali gücünü zorlayacak bir transfer talebinde bulunamayız.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!