Antalyaspor'da hedef, Avni Aker Stadyumu'nda ilk galibiyeti almak

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda hedef, Avni Aker Stadyumunda ilk galibiyeti almak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2013 10:29

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor'a karşı ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Ligde oynadığı son üç karşılaşmada Sanica Boru Elazığspor'a 4-1, Gençlerbirliği'ne 3-2 yenilen, Kasımpaşa ile de 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor, ligin alt sıralarından kurtulmak için deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Lig tarihinde hiç galibiyet elde edemediği Avni Aker Stadyumu'nda bordo-mavililerle karşılaşacak kırmızı-beyazlı ekip, rakibiyle deplasmanda 18 kez karşı karşı karşıya geldi.

Avni Aker Stadyumu'nda bordo-mavili takıma 10 maçta mağlup olan Medical Park Antalyaspor, 7 kez de berabere kaldı. Kırmızı-beyazlı ekibin rakibini deplasmanda yendiği tek maç Avni Aker Stadyumu'nda değil, 1998-1999 sezonunda tarafsız saha olarak Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynandı. Bu maçta ve kırmızı-beyazlı takım, Fazlı (2) ve Kamil'in golleriyle rakibini 3-2 mağlup etti. İki takım arasında deplasmanda oynanan maçlarda bordo-mavili ağları 14 kez havalandıran Medical Park Antalyaspor, kalesinde 35 gol gördü. Kırmızı-beyazlı takım, Avni Aker Stadyumu'nda en farklı mağlubiyeti ise 2000-2001 sezonunda 4-0'lık skorla aldı.

Medical Park Antalyaspor, çıkışa geçmek istiyor

Geçen sezonu başarılı geçiren ve ligin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı takım, bu sezon ise istediği sonuçları alamayınca puan cetvelinde alt sıralarda yer aldı.Ligin ilk yarısında geçen sezon 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 30 puan toplayan Medical Park Antalyaspor, bu sezon ise ligin ilk yarısının tamamlanmasına bir hafta kala 4 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyetle 18 puan toplayabildi. Trabzonspor galibiyeti ile ligin ilk yarısını 3 puanla tamamlamayı hedefleyen Medical Park Antalyaspor, mağlup olması durumunda düşme hattına daha da yaklaşacak.

BAKMADAN GEÇME!