Antalya'da 4 darpçı Gürcistanlı turist tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada 4 darpçı Gürcistanlı turist tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 20:21

Antalya'nın Alanya ilçesinde önceki gün bir kişiyi darp ederek, kolunu kırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan Gürcistan uyruklu 6 turistten 4'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün sabaha karşı Obagöl mevkisinde Cüneyt Sağlam'ın (32), park halindeki araçlara zarar veren ve alkollü oldukları bildirilen Gürcistan uyruklu turistleri uyarmasıyla çıkan kavgada kolunun kırılmasıyla ilgili polis tarafından gözaltına alınan I. M. (17), G.D. (17), Crackli K. (23), Yabanazi K. (24), Yenik R. (23) ve Georgia P. (19) adliyeye sevk edildi.

I.M. ile G.D. serbest bırakılırken, Crackli K, Yabanazi K, Yenik R. ve Georgia P. sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Gürcistan Büyükelçiliği Müsteşarı İvane Nadashvili, tutuklanan Gürcistanlı turistlerle ilgili bilgi almak üzere Alanya'ya geldi ve Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan'la görüştü.

Nadashvili, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Türk adaletine güveniyorum. Yaşanan çirkin olayı kesinlikle kınıyorum. Bu olay kardeşliğimizi bozmamalı. Yargının kararına saygı duyuyorum ama karar tekrar gözden geçirilmeli” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!