Annee... Sapık var

Güncelleme Tarihi:

Annee... Sapık var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2002 01:52

Zagreb'deki Avrupa Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası finallerine katılan Milli Takımımız’ın kaldığı otelde sapık paniği yaşandı. ‘‘Benim karım da Türk’’ diyen saldırgan kızları otelin asansörüne kadar kovaladı...

KARIM DA TÜRK

Hırvatistan'ın Zagreb kentinde düzenlenen Avrupa Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası'na katılan genç kızlarımız akli dengesi bozuk bir Hırvat tarafından taciz edildi. Kaldıkları otelin dışında yemekten sonra yürüyüşe çıkan kızlarımızın peşine bir kişi takıldı. Sürekli olarak onlara laf atan saldırgan, kızlarımızın yanına yaklaşıp onlara ‘‘Benim karım da Türk’’ dedi.

MUZLARI İSTEDİ

Genç adamın hareketlerinden şüphelenen kızlar bulundukları bölgeden hızlı adımlarla uzaklaşıp otele doğru yürümeye başladı. Saldırgan bu kez ‘‘Onları bana verin’’ diyerek, kızların elindeki muzları almaya çalıştı. Paniğe kapılan kızlar, ‘‘İmdat sapık var’’ diye çığlıklar atarak otele doğru koşmaya başladılar. Adam da arkalarından kovalamaya başladı.

KOVALAMAYA DEVAM

Kızlar adamdan kaçıp, otel kapısının hemen yanında bulunan asansöre sığınmaya çalışırken, bu kez saldırgan da asansöre binmek istedi. Kızlar adamın asansöre binmesini engelleyip hızla katlarına çıktı ve olayı menajer Banu Can ve antrenör Adnan Kıstak'a anlattılar. Milli Takım yetkilileri olayı hemen otel güvenliğine bildirdiler ve polis çağırılmasını istediler.

POLİS ZABIT TUTTU

Yarım saat sonra, antrenmana gitmek için otelin önünde otobüs bekleyen kızlarımız otel çevresinde dolaşan saldırganı farkettiler. Antrenör Adnan Kıstak, şüpheliyi kafilemize eskortluk yapan polise şikayet etti. Polisler saldırganın kimliğini alıp zabıt tuttular. Araştırma sonucu akli dengesinin bozuk olduğu saptanan saldırgan, otel çevresinden uzaklaştırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!