Ankaragücü'nde kriz sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücünde kriz sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2011 00:00

Ankaragücü'nde yılan hikayesine dönen kulüp evraklarının devir işleminin tarihi belli oldu, 20 Ağustos 2011 Cumartesi.

Haberin Devamı

Yargıtayın Ahmet Gökçek Yönetimini yok sayması ve 30-08-2009 tarihindeki yöneticilere yetkiyi vermesi üzerine, Ankaragücü eski yönetimi evrakları teslim etmek için önce kongre kararı almıştı. Alınan kongre kararı yargı kararına uymadığı için kongrede iptal edilmişti.

Ankaragücü eski Yönetimi Hukuksal bir boşluk olmaması için Ankara Valiliği Dernekler Masası'ndan bu konu hakkında yazılı bilgi aldı. Dernekler masası Ankaragücü Eski yönetimine yazdığı yazıda, Evrakları 30-08-2009 tarihindeki Cengiz Topel Yıldırım ve 19 kişilik yönetime teslim etmelisiniz bilgisini aldı. Dün gece Ankaragücü eski yöneticileri ile bir araya geldiği belirtilen Cengiz Topel Yıldırım ve yönetici arkadaşları bu konuları görüştükleri ifade edildi. Toplantı sonunda alınan karar ile 20 Ağustos 2011 Cumartesi günü evrakların teslim edileceği belirtildi. 30-08-2009 tarihindeki tüm yöneticilerin orada olması içinde bugün noter kanalı ile o dönemdeki 19 kişilik yöneticiye çağrı yapılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

İŞTE O YÖNETİM:

Atilla Bedri Demir, Musa Demir, Fatih Mert, Abdullah Karaata, Ahmet Özbek, Osman Gençtürk, Alican Türkoğlu, Berkan Ulusoy, Hikmet Hancıoğlu, Kamuran Yazıcı, Ahmet Sarı, Sait Demirci, Celalettin Alkan, Osman Kısacık, Volkan Aşık, Selahattin Süleymanoğlu, Yetginer Erdoğan, Selahattin Türkvatan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!