Ankaragücü'nde, Cemal Aydın yeniden başkanlığa seçildi

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücünde, Cemal Aydın yeniden başkanlığa seçildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2007 18:03

Ankaragücü Kulübü'nün bugün yapılan olağan genel kurulunda, kulüp başkanlığına geçerli 224 oydan 223'ünü alan Cemal Aydın yeniden seçildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Rıfat Halil Paşa Salonu'nda 254 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, kullanılan geçerli 224 oydan 223'ünü alan Cemal Ayın 7. kez Ankaragücü Kulübü'nün başkanlığına seçildi. 1 oy boş çıktı.

Divan başkanlığını İlker Peksezer'in yaptığı genel kurula, MKE Genel Müdürü Ünal Özkayoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve çok sayıda taraftar katıldı.

Genel kurulda yaptığı konuşmada, son günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yaşanan polemiklere de yer veren Cemal Aydın'ın sözleri, taraftarların "sandıkta görüşürüz" sloganlarıyla sık sık bölündü.

Melih Gökçek'in Ankara'da, Ankaraspor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü olmak üzere 3 evladının olduğunu ve kendisinin bu 3 evladından birisini daha çok sevebileceğini belirten Aydın, "Bu da normaldir. Babalar bazen evlatlarından birini biraz daha fazla sevebilir, ancak futbolda da eşitlik ve adalet ilkesi vardır" dedi.

ANKARASPORLU EDİZ'E 2 MİLYON YTL

Başkan Aydın, Ceyhun'un Trabzonspor'a satılması konusunda yapılan eleştirilerin haksız olduğunu belirterek, "Kulüp bu transferden iyi para kazandı. 3 ay sonra serbest kalacak bir oyuncuya karşılık 750 bin YTL ve bir oyuncu alındı. Ceyhun elinde bonservisi ile boştayken aldığımız için yadırganmıştık. Ancak bu oyuncuyu kazandık ve takıma faydalı bir oyuncu haline getirdik. Bu oyuncuyu bu şartlar altında satmışız, kötü mü yapmışız?" diye konuştu.

Aydın, kulübün parasının olmaması nedeniyle bu transferin gerçekleştiği iddialarına, "Ankaragücü'nü maddiyatla boğmak isteyenler var, ama bu mümkün değil. Ankaragücü'nün parası vardır. Kimsenin desteğine ihtiyacımız yok. Ankarasporlu Ediz'e 2 milyon YTL vermeye hazırız" dedi.

ANKARASPOR-KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇINA GÖNDERME

Cemal Aydın, belediye kulüplerinin transferde yanlış politika izlemelerinden dolayı, kulübün bütçesinin 17 milyon YTL'ye kadar çıktığını ifade ederek, "Ankaragücü'nü tenkit edenlerin yanlış politikaları nedeniyle ücretler bu kadar arttı. Kendi üretimimizi satıyoruz. Yeri geldiğinde şartlar uyarsa yine satarız. Sen, Ersen Martin ve Musa gibi futbolcuları sattın. Geçen sezon ligin bitmesine 6 hafta kala biz 36 puandayken, sen Kayseri Erciyesspor maçını kazanmış gibi göstererek ligde kaldın. Ağzımızdan tek bir laf çıkmadı. Büyüklüğümüz bunu söylememizi gerektirmez. İşte Ankaragücü'nün büyüklüğü bu" şeklinde konuştu.

Cemal Aydın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Asil Üyeler:
Cemal Azmi Aydın, Ömer Lütfi Akın, Serhat Arıkan, Abdullah Bozdayı, Selahattin Demir, Bülent Gedikli, İrfan Gündüz, Mümtaz Karakaya, Ahmet Kesik, İbrahim Kısacık, Mehmet Narin, Serdar Özersin, Ahmet Sarı, Mehmet Zeki Sayın, Metin Şenyürek, Mehmet Tipi, Salim Sırrı Türker, Mehmet Ural, Fatih Yurdemi.
Disiplin Kurulu:
Vedit Arığ, Nevzat Avcı, Veli Necdet Arığ, Mustafa Alper Alp, Mustafa Uğurtürk, Abdullah Ardahan, Naci Başaran.
Denetleme Kurulu:
Mehmet Aymelek, Engin Su, Metin Veziroğlu
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!