Ankara’da derbi öncesi sarı alarm!

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da derbi öncesi sarı alarm
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2015 23:14

Ankara’da bugün ayrı ayrı rakiplerle oynayacak olan F.Bahçe ile Beşiktaş, derbi öncesi sarı kart alarmı verdi. Kanarya’da Kuyt, Egemen, Meireles ve Hasan Ali, Kartal’da da Demba, Kerim, Gökhan, Veli ve Serdar sınırda.

Haberin Devamı

GELECEK hafta şampiyonluk yolunda kritik bir karşılaşma oynayacak olan Fenerbahçe ve Beşiktaş, bugün Ankara’da sahaya çıkacak.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Beşiktaş da SAİ Kayseri Erciyes karşısında galip gelmek için mücadele ederken, derbiyi de düşünmek zorunda.

Çünkü iki takımda da çok sayıda oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu futbolcular, kart görürse, Kadıköy’de gelecek pazar oynanacak olan derbiyi kaçıracak.

KARTAL’IN KOZLARI TEHLİKEDE

F.BAHÇE’de, G.Saray derbisinin kahramanı Dirk Kuyt, Raul Meireles, Egemen Korkmaz ile Hasan Ali Kaldırım sarı kart sınırında. Beşiktaş’ta ise, Demba Ba, Serdar Kurtuluş, Gökhan Töre, Kerim Frei ve Veli Kavlak aynı durumda.

Hem sayı hem de pozisyonlar itibarıyla Beşiktaş’ın riski daha büyük. İsmail Kartal da Slaven Bilic de bugünkü maçlar öncesinde oyuncularını cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!