Anderlecht'ten Ertuğrul için 3.5 milyon dolar

Güncelleme Tarihi:

Anderlechtten Ertuğrul için 3.5 milyon dolar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Belçika'nın Anderlecht Kulübü, Beşiktaş'ta yedek kulübesinde oturtulan Ertuğrul Sağlam'a transfer teklifinde bulundu. Kulüp Menajeri Michel Verschueren, transferden sorumlu menajer Ceylan Çalışkan ile birlikte dün Beşiktaş Kulübü'ne faks çekerek, bonservisi karşılığında 2 milyon dolar verebilecekleri Ertuğrul'a talip olduklarını belirtti.

Belçika'da yaşayan gurbetçi Türkleri Anderlcht maçlarına çekmek için süper bir Türk futbolcu transfer etmeyi kararlaştırdıklarını belirten Menajer Verschueren, Ertuğrul'a da 1.5 milyon dolar verebileceklerini açıkladı. Beşiktaş Menajeri Kadir Akbulut teklifi doğrularken, Ertuğrul'u göndermeyi düşünmediklerini söyledi.

Amokachi Dünya Karması'nda

Beşiktaş'ın Nijeryalı golcüsü Daniel Amokachi, Ekim ayında İspanya'da yapılacak olan Dünya Karması-Barcelona karşılaşmasına çağrıldı. Amokachi, ‘‘Beşiktaş'ı ve Nijerya'yı İspanya'da en iyi şekilde temsil edeceğim'' dedi.

Primler açıklandı

Beşiktaş yönetimi dün akşam yaptığı toplantıda yeni prim sistemini belirledi. Buna göre iç saha galibiyetlerine 200'er milyon, deplasmana ise 300'er milyon lira prim ödenecek. Derby maçlarda bu rakamlar 400 ve 600'er milyon lira olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!