Anadolu'ya komşu geldi

Güncelleme Tarihi:

Anadoluya komşu geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2013 01:02

Potada haftanın ilk 5'i.

Haberin Devamı

OKTAY Mahmuti ile yolları ayıran Anadolu Efes’te takımın başına son olarak Aris’i çalıştıran Vaggelis Aggelou getirildi. Avrupa’da istediği sonuçları alamayan Efes, Yunan koçla anlaştı. Kulislerde sezon sonu Ivkovic’in geleceği konuşulsa da Aggelou’nun imzası iki buçuk yıllık oldu.

1- OBRA, SARICA’YA ÇATTI

F.BAHÇE-Karşıyaka maçında bitime 4 dakika kala 24 saniye kararını beğenmeyen Obradovic’in, kendisini hakeme şikayet etmekle suçladığı Ufuk Sarıca’ya sert tepki gösterip itmesi hoş olmadı.

2- GELEN DE SAKATLANDI!

KARTAL’ın Perkins’in sakatlığı nedeniyle transfer ettiği Gaines de sakatlandı! Gaines’in 3 hafta parkelerden uzak kalacağı açıklanırken, Kandemir, Amerika-lı’nın geleceğinin Perkins’e göre şekilleneceğini söyledi.

3- BİR AYRILIK DA KONYA’DA

Haberin Devamı

BBL’de 8. yenilgisini evinde Uşak Sportif’ten 37 sayı farkla alan Selçuk Üniversitesi’nde koç Cen-giz Karadağ görevinden istifa etti. Karadağ takımı-nın daha iyiyi gitmesi adına bu kararı aldığını söyledi.

4-‘BİZİ ANLAMSIZ FAULLER GERDİ’

TRABZON’u deviren Galatasaray’da koç Ergin Ataman’ın hakemlere isyanı vardı. Ataman, “Çalınan anlamsız teknik fauller, özellikle Cenk’e çalınan teknik faul, bizi gerdi. Bu yüzden, devreyi geride kapattık” dedi.

5- TELEKOM BAŞ AŞAĞI

TÜRK Telekom’un önlenemez düşüşü sürüyor. Son iki haftada Uşak ve TED Kolejlilere yenilen Telekom, Olin Edirne’ye mağlup olmaktan da kurtulamadı. 5 galibiyette kalan Başkent ekibi ligde 10.’luğa kadar geriledi.

HAFTANIN OYUNCUSU
ROBERT LEE DİXON

PINAR Karşıyakalı yıldız F.Bahçe karşısındaki muhteşem oyununu 26 sayı, 7 ribaunt ve 6 asistle süsledi.

HAFTANIN KOÇU
UFUK SARICA

LİGDE F.Bahçe’ye ligde Ataşehir’deki ilk yenilgi-sini tattıran Karşıyaka Koçu haftaya damgasını vurdu.

HAFTANIN TAKIMI
PINAR KARŞIYAKA

HAFTANIN KARMASI

1- Washington
Olin Edirne

2- Chris Lofton
Beşiktaş Integral

3- Antwain Barbour
Mersin BŞB

4- Eli Holman
Uşak Sportif

5- Estaban Batista
P.Karşıyaka

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!