Ana tabloya yükselenler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Ana tabloya yükselenler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2011 09:48

Turkcell Cup Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası'nda, yağmur nedeniyle iki gün ertelenen eleme son tur maçları tamamlandı.

Haberin Devamı

Eleme maçlarının ardından, ana tabloya yükselen oyuncular belli oldu.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun ulusal takviminde yer alan Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası'ndaki eleme son tur maçları, yağış sonrası iki günlük gecikmeyle sona erdi. Kadınlarda ve erkeklerde son 8'e kalmayı başaran isimler, Türkiye Şampiyonası'nda ana tabloda oynamaya hak kazandı.

Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde düzenlenen müsabakalar 6 kortta oynandı. Bir numaralı kortun ilk maçında Hazan Ünlügenç, İrem Ergün'ü 6-2, 6-4'lük setlerle yenerken, aynı saatte başlayan bir diğer karşılaşmada Lütfiye Esen, Mina Güner Karamercan'ı 6-1, 7-5'lik setlerle 2-0 mağlup etti.

Üç numaralı kortun ilk mücadelesinde Melis Bayraktaroğlu, Zeynep Lir'i iki set sonunda 6-1 ve 6-2'yle geçerek ana tabloya yükseldi.

Sultan Gönen ve Sinem Alptekin'i karşı karşıya getiren müsabakanın galibi ise 6-2 ve 6-1'lik setlerle Gönen oldu. Antalya Tenis İhtisas Kulübü kortlarında iki günlük gecikmenin ardından erkeklerde de eleme heyecanı tamamlandı.

Bir numaralı kortta Arda Burkay Uyar'la oynayan Tuna Altuna, 6-3 ve 6-0'lık setlerle ana tabloya adını yazdırdı.

Mehmet Arda Saran'la oynayan Umud Barış Ergüden, 6-3, 6-4'le turladı.

Dört numaralı kortun ikinci müsabakasında ise Sarp Laleli, Muammer Macaroğlu'nu 6-1 ve 6-0 sonuçlanan iki setle geçti.

Tekler ana tablosunda şampiyon olan sporculara 4 bin lira ödül verilecek şampiyonada, çiftlerde ise erkeklerde ve kadınlarda toplam 10 bin lira ödül dağıtılacak. Tek bayanlar ve tek erkekler ana tablo final müsabakalarıyla 20 Kasım Pazar günü sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!