Avatar 2 ne zaman çıkacak? Avatar 2 vizyon tarihi

Güncelleme Tarihi:

Avatar 2 ne zaman çıkacak Avatar 2 vizyon tarihi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 15:03

İlk filmi 2009 yılında gösterime giren Avatar, uzun bir aranın ardından devam filmiyle vizyona girmeye hazırlanıyor. Serinin devamı olan Avatar 2: Suyun Yolu vizyon tarihi merak ediliyor. Peki Avatar 2 ne zaman çıkacak? İşte konuyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Avatar, yayınlandığı dönemde büyük beğeni topladı ve dünyanın en çok gişe getiren filmi oldu. Yönetmenliğini James Cameron'un yaptığı filmin devamı merakla bekleniyor. İlki izleyicisinden tam not alan Avatar filmi ikinci devam filmiyle gösterime girmeye hazırlanıyor. Peki Avatar 2 ne zaman çıkacak? Avatar 2 vizyon tarihi, oyuncu kadrosu...

AVATAR 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

İzleyicisinden tam not alan Avatar'ın devam filminin daha önce 2021 yılında yayınlanacağı açıklanmıştı. Vizyon tarihi birkaç kez ertelenen Avatar 2, 13 yıl aranın ardından sinema severlerle buluşacak.

Avatar 2: Suyun Yolu filminin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. Ayrıca üç devam filminin de sırasıyla 20 Aralık 2024, 18 Aralık 2026 ve 22 Aralık 2028'de yayınlanması planlanıyor.

Haberin Devamı

AVATAR 2 KONUSU

Jake Sully ve Neytiri bir aile kurarlar ve birlikte kalmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak, eski bir tehdit başladığı işi bitirmek için geri döndüğünde, evlerini terk etmek ve Pandora'nın farklı bölgelerini keşfetmek zorunda kalırlar.

AVATAR 2 OYUNCULARI

Merakla beklenen filmin kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana, CCH Pounder, Matt Gerald, Kate Winslet, Edie Falco, Brendan Cowell ve Michelle Yeoh gibi isimler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!