Sadece saçlarından tutup çektim o kadar

Güncelleme Tarihi:

Sadece saçlarından tutup çektim o kadar
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2006 23:59

Selami Şahin, eşi Didem Şahin’in, "Kocam beni dövüyor" açıklamasına yanıt verdi. Eşine şiddet uygulamadığını, onu dövmediğini ve aldatmadığını söyleyen Şahin, "Sinirli biriyim. O gece sadece saçlarından tutup çektim" dedi.

SELAMİ Şahin, geçtiğimiz hafta, İstanbul Avcılar’daki Amindos adlı mekanda sahneye çıkmış, sahneye getirttiği sek viskileri ardı ardına içince de kendisini izleyen eşi Didem Şahin’e tüm müşterilerin gözü önünde tokat attığı haberleriyle gündeme gelmişti. O gün iddiaları yalanlayan Şahin, bu kez eşinin şok açıklamalarıyla karşı karşıya. 22 senedir eşinin şiddetine maruz kaldığını söyleyen Didem Şahin, önceki gün Vatan gazetesine verdiği röportajda şunları söyledi:

Reklam mı yapıyor

"Ciddi bir alkol problemimiz var. Selami alkol aldığı zaman saldırganlaşıyor ve ne yaptığını bilmiyor. Alkol kullandığı zamanlar şiddete maruz kalıyorum. Ama tedavi görmedi. Yuvamı kurtarmak için, çocuklarım için çok yalvardım ama tedaviyi kabul etmedi. Çocuklarıma karşı el kaldırması ya da küfürü yok. Saldırganlığı sadece bana karşı. Hırsını benden çıkarıyor. 22 senedir şiddete maruz kaldım. Aldatıldım, dayak yedim ama yine de sesimi çıkarmadım. Ama son olaydan sonra ipler artık koptu. Herkes bilir Selami’nin kadınlara karşı büyük zaafı var. Birçok kez aldatıldım hem de fazlasıyla. Aralarında çok tanınmış isimler var. Bir şarkı, bir beste karşılığı beraber olduğu kadınları biliyorum. 11 ay önceki ihanetini hálá daha kabullenemiyorum. O da tanıdık bir isim, şahidim de var..." Selami Şahin, eşi Didem Şahin’in iddialarına cevap verdi:

"22 yıldır ben bir insanı nasıl döverim. Bana değil çocuklarıma sorulsun, ben her gece ’rakı soframı hazırla’ diyen biriyim. Şu an çocuklarımın üzüntüsünü düşünüyorum. Üstelik kalbimde stend var. Keşke bana o gece ilaçla birlikte alkolü aldığımda kalkıp gitmemizi ve beni tehdit eden insanı dikkate almamamı söyleseydi de, hırsımı ondan çıkarmasaydım. Eli tespihli bir adam şarkı istedi ben de söylemedim. O bana, ’Hadi yürü ense tıraşını göreyim’ dedi. Ve ben delirdim. O gece alkol ile birlikte aldığım ilaçlardan uçmuştum. Kavga edecektim. Eşim beni engellemeye çalıştı. Doğru o gece eşimin sadece saçlarından tuttum. En ufak bir çizik veya darbe var mı? Heyheylerin geldiğini anlarsınız. Sinirli bir insanım, olay bu, başka bir şey yok. Ayrılmak, boşanmak istiyorsa, kimse beraber doğmamış ki beraber ölsün. Raklam yapıyordur ne bileyim. İnsan değişebiliyor baksanıza, bazen melek gibi sandığın iş arkadaşın bile, aradan geçen zaman içerisinde değişebiliyor. Eşim bunları söylediyse, anlatmışsa, değişmiştir, bitmesini istiyorsa bitecekse biter."

Alkollü olduğu için programı bitiremedi

Selami Şahin’in geçtiğimiz cumartesi günü sahneye çıktığı ve eşiyle yaşadığı kavganın patlak verdiği Amindos adlı mekanın sahibi Erhan Turan olayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Selami Bey alkol aldığı için programın finalini yapamadı. Davet ettiği Ahmet Selçuk İlkan’ın masasına oturarak alkol aldı ve programı tamamlayamadı. Doğal olarak da masaya oturduğunda eşi ona tepki gösterdi. Sonra aralarında bir tartışma yaşandı. Saçını çekmiş, hakaret etmiş ve tükürmüş. Bu da konukların içinde olduğu için hoş olmadı. Selami Şahin’le iki program yapacaktık. Ama şu anda ne olacağını bilmiyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!