Ezgi Asaroğlu: Sinemayı çok özledim

Güncelleme Tarihi:

Ezgi Asaroğlu: Sinemayı çok özledim
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 20:44

‘O Hayat Benim’ dizisinin ‘Bahar’ı Ezgi Asaroğlu, neye özlem duyduğunu açıkladı. Güzel oyuncu yaptığı açıklamada sinemayı özlediğini söyledi. Peki; Ezgi Asaroğlu kimdir? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Daha önce birçok projede yer alan ancak ‘O Hayat Benim’ dizisi ile yıldızı parlayan başarılı oyuncu Ezgi Asaroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyunculuk kariyerinde yaptığı dizi ve filmler ile dünya çapında birçok ödülün sahibi olan Asaroğlu, şu sıralar ekranların izlenme rekoru kıran dizisi ‘O Hayat Benim’de ünlü şarkıcı Keremcem ile başrolü paylaşıyor.

Dizide canlandırdığı ‘Bahar’ karakteri ile adını yurtiçi ve yurtdışında duyuran başarılı oyuncu, yaptığı açıklamada sinemaya özlem duyduğunu belirtti.

Şu sıralar dizi çekimlerinin yoğunluğu nedeniyle sinemayı bir süreliğine askıya aldığını söyleyen Asaroğlu, aslında sinema dünyasını özlediğini dile getirdi. Hatta sinemaya duyduğu bu özlem uğruna yazın tatil planı yapmak yerine sinema filmi çekmeyi tercih etmiş.

Haberin Devamı

Açıklamalarında “Sinemayı çok özledim” diyen güzel oyuncu özellikle romantik komedi tarzında bir sinema filmi ile izleyici karşısına çıkmak istediğini belirtti.

Ezgi Asaroğlu: Sinemayı çok özledim

Ezgi Asaroğlu kimdir?

18 Haziran 1987 İzmir doğumlu olan Ezgi Asaroğlu, üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini ‘Bir Dilim Aşk’ dizisi ile atlatan Asaroğlu, daha sonraki yıllarda Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece gibi birçok dizi ile ekranlara gelmiştir.

Kariyerine kısa metraj filmlerle ve çeşitli reklamlar ile devam eden oyuncu, ilk sinema filmini 2007 yılında çekmiştir. 2008 yılında gösterime giren For a Moment Freedom isimli sinema filmi Avusturya Fransa ortak yapımıdır.

30 farklı dalda ödül alan filmde canlandırdığı karakter ile birçok yapımcının dikkatini çekmiş, 2010 yılında Oscar Ödüllerine Aday adayı gösterilmiştir.  Bu gelişme Asaroğlu’nun kariyerini zirveye taşımıştır.

‘Kampüste Çıplak Ayaklar’, ‘Acı Aşk’ ve ‘En Mutlu Olduğum Yer  filmleri ile beyaz perdede izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu ‘Leyla ile Mecnun’’ dizisi ile televizyon dünyasına dönüş yapmıştır.

Haberin Devamı

Ardından Aşk Kırmızı, Cennetten Kovulmak, Sağ Salim 2 sinema filmi ile adını duyuran Asaroğlu, yer aldığı projelerde de üstün başarı elde etti. Cennetten Kovulmak filmi 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde “En iyi film Ödülü” aldı. Ünlü oyuncu şu sıralar televizyon dünyasının en çok izlenen dizilerinden ‘O Hayat Benim’de başrol oyuncusudur. Dizide rol arkadaşı şarkıcı Keremcem ile aşk yaşıyor.

BAKMADAN GEÇME!