Amansız takip: 3-1

Güncelleme Tarihi:

Amansız takip: 3-1
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2005 01:25

Bordo mavili ekip Emre’nin kafasından yediği gole Adem Koçak’ın iki füzesi ile karşılık verdi. Hasan Üçüncü maçın skorunu belirleyen golü attı. Trabzonspor bu galibiyetle lider F.Bahçe’ye de gözdağı verdi.

TRABZONSPOR’un zirve inadı sürüyor... Penaltılarla elendiği Türkiye Kupası’ndan sonra tüm dikkatini lige veren bordo mavili ekip, düşme hattındaki rakibi Ankaragücü’nü Adem Koçak (2) ve Hasan Üçüncü’nün golleriyle yıktı: 3-1.

7. dakikada A.Gücü’nün kazandığı korneri Evren kullandı. Kale sahasına gelen topa Emre iyi yükseldi, şık bir kafa vuruşuyla topu köşeye bıraktı: 0-1.

Bordo mavili ekip, 2 dakika sonra eşitliği sağladı. Yattara’nın uzun pasına Fatih ve savunma oyuncuları yükseldi. A.Gücü defansının uzaklaştıramadığı topa Adem yaklaşık 35 metreden mükemmel vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1.

24’te Yattara’nın sağdan kale sahasına yerden gönderdiği ortada Szymkowiak ayak koydu, top kaleciyi geçti, bu kez de sağ direği sıyırıp auta gitti.

31. dakikada Szymkowiak’ın boş kaleye yönelen sert şutunda Emre topu çizgiden çıkardı.

35. dakikada Adem bu kez yaklaşık 25 metreden sert vurdu, topu sağ köşeden bir kez daha filelere gönderdi: 2-1. İlk yarı bu skorla bitti.

Son sözü Hasan söyledi

51. dakikada Tolga’nın kaleciye pasında araya giren Huzeyfe çapraz pozisyonda vuruşunu yaptı, top Petkoviç’e çarptı ve kornere gitti.

52. dakikada Yattara şık hareketlerle son çizgiye kadar indi, arka direğe çıkardığı topa Volkan gelişine vurdu, top yandan auta gitti.

60. dakikada Ankaragücü’nün kazandığı frikik atışını kullanan Evren’in 30 metreden gönderdiği şutu Petkoviç alt köşeden çeldi. 86. dakikada Hasan’ın Mehmet’le duvar pası başarılıydı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Hasan maça girdikten 1 dakika sonra düzgün bir vuruşla topu 3. kez rakip ağlara gönderdi: 3-1.

Ankaragücü’nün Pancu’su İsmet!

FENERBAHÇE-Beşiktaş derbisinde yaşanan olayın bir benzeri dünkü Trabzonspor-Ankaragücü karşılaşmasında gerçekleşti. Derbide 3 oyuncu değişikliği yapıldığı için zorunlu olarak kaleye geçen Pancu’nun rolüne dün Ankaragücü’nde İsmet soyundu. 88. dakikada kaleci Zafer sakatlandı. Sarı lacivertli ekip 3 değişiklik hakkını kullandığı için hakem tedaviyi bekledi. İki dakika sahada kalan Zafer kendini iyi hissetmediğini belirtince dışarı alındı. Kaleci formasını giyen İsmet’e bu göreve soyunduğu kısa süre içerisinde top gelmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!