Altınordu'nun sorunu "gol"

Güncelleme Tarihi:

Altınordunun sorunu gol
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2013 11:38

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Ofspor ile golsüz berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İyi oynayan, topun sahibi olan bizdik ama pozisyonlarda üretken olamadık" dedi.

Haberin Devamı

Eroğlu, yaptığı açıklamada, kazanmak istedikleri Ofspor karşısında istedikleri golü bulamadıklarını, rakibin kalabalık savunmasını aşamadıklarını söyledi. Oyununu üstünlüğünün kendilerinde olduğunu kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Top bizdeydi ama gol atamayınca kazanamıyorsun, bundan ders çıkaracakğız. Oyuncularım iyi mücadele ettiler, iyi oynayan, topun sahibi olan bizdik ama pozisyonlarda üretken olamadık. Bunu unutacağız, önümüzdeki maçlara bakacağız. 1. ve 2. bölgede istediklerimizi sahaya yansıttık ama 3. bölgede planladıklarımızı yapamadık. Takım çok istekli ve coşkuluyu, o biraz telaşa neden oldu. Gol atamayınca rakibin direnci arttı."

Altınordu'nun Galatasaray'dan transfer ettiği Mertan Caner Öztürk de oyunun genelinde üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Bu beraberliğin bizim için nazar olacağını düşünüyorum. İyi takım olduğumuzu biliyoruz, bunu telafi edebilecek güce ve kapasiteye sahibiz" dedi. Ligde ilk 2 haftayı 4 puanla tamamlayan Altınordu, 21 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşacak.

BAKMADAN GEÇME!