Altın için savaşacağız!

Güncelleme Tarihi:

Altın için savaşacağız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2015 17:14

Potanın genç perileri Cansu Köksal ile Ayşe Cora Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda öncelikli hedeflerinin altın madalyayı kazanmak olduğunu ve bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Turnuvada ilk 5'e girmenin 2016 Rio Olimpiyatları'na katılmak adına önemine dikkat çeken Cansu ile Ayşe, Milli Takım'daki havanın çok iyi olduğunu da belirtti.

Takımda işlerin yolunda gittiğini anlatan Cansu Köksal, "Altın madalya tabii ki en büyük hedefimiz, tecrübeli ve genç isimlerin bir arada kaynaştığı kaliteli bir ekibiz" dedi.

Altın için savaşacağız


Şampiyonluğun çok uzakta olmadığını anlatan Ayşe Cora ise "Ekrem Ağabey (Memnun) ile iki yıl çalıştım. Onun sistemine uymaya çalışıyoruz. Taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. İstediğini yapmaya başladık. Çok sert basketbol oynamaya çalışıyoruz. Bizden savaşan, hem savunma hem de hücumda rakibi bıktıracak bir basketbol oynamamızı istiyor. Biz de bunu sahaya yansıtmaya başladık. Umarım işler istediğimiz gibi gider" diye konuştu.

Cansu Köksal, "Ekrem Ağabey ile çok iyi yerlere geleceğiz, turnuvanın bizim açımızdan olumlu geçeceğine hiç şüphemiz yok" diyerek sözlerini bitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!