Altın değerinde üç puan

Güncelleme Tarihi:

Altın değerinde üç puan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 22:55

Beşiktaş Teknik Direktörü, “Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştık. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Kazanmak çok önemli ama bu kadar pozisyon yakalayıp da 1-0 kazanıyorsak bu işte bir yanlışlık var demektir. Şapkayı önümüze koyup gol yollarında daha başarılı olmak için gerekenleri yapacağız” dedi.Gençlerbirliği karşısında alınan 3 puanın çok değerli olduğunu söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü, “Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı ayrı ayrı kutluyorum” diye konuştu.Süper Lig’in gizli liderinin artık tahtına oturduğunu ifade eden Şenol Güneş, “Hak ettiğimiz yerde yani ligin zirvesindeyiz. Bu Fenerbahçe derbisi öncesi önemli bir moral oldu” ifadesini kullandı.

‘BİZ İŞİMİZİ YAPACAĞIZ’

HENÜZ işlerinin bitmediğinin altını çizen deneyimli teknik adam, önümüzde birbirinden kritik lig ve Türkiye Kupası maçları var. Biz işimizi yapacağız ve yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Siyah beyazlı taraftarların gösterdiği desteğe de teşekkür eden, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Onların desteği bizim için çok önemli. Birbirinden önemli maçlara çıkacağımız bu dönemde onların tribünde olması bizim için çok değerli” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÜZÜLMEZ’E SEVGİ SELİ

Beşiktaşlı taraftarlar eski kaptanları olan Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Siyah-beyazlı tribünler, genç teknik adamın adı okunurken de “Deli İbrahim” tezahüratlarına devam etti. Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratlarıyla terörü lanetledi.

 

KIRMIZI KARTLI PROTESTO

SPOR Toto Süper Lig’in 22. haftasında, Beşiktaş ile G.Birliği arasındaki karşılaşma öncesinda taraftarlar önceki gün oynanan G.Saray-Trabzon maçında yaşananları unutmadı. maça kartla geldilerBaşakşehir Fatih Terim Stadı’nı dolduran Beşiktaş taraftarları, dünkü kararlarıyla eleştirilerin hedefi olan hakem Deniz Ateş Bitnel’e gönderme yaparak, maç öncesinde takımlar sahaya çıktığında ellerindeki kırmızı kartları çıkardı. Bazı siyah-beyazlı taraftarlar maça kırmızı kartla gelirken, maç öncesinde ısınmaya çıkan hakem Halis Özkahya ve yardımcılarına gösterdi.

Haberin Devamı

SEBA’YA TEZAHÜRAT

Beşiktaşlı taraftarlar, Lokomotiv Moskova maçında Fenerbahçelilerin sinkaflı tezahürat yaptığı Süleyman Seba için yoğun tezahüratlar yaparken sarı-lacivertli rakiplerine de tepki gösterdi.

MUSTAFA ÇULCU’NUN GÖZÜNDEN MAÇIN HAKEMİ

Durumu idare etti

BİR gece önce ve dün hakem camiasında yaşanan olaylardan sonra bu maçta ülke hakemliği adına verilecek fotoğraf çok önemliydi. Halis Özkahya ile ekibi tedirgin ve stresliydi suya sabuna dokunmadan sisteme uygun idare etmeye çalıştılar.  Hakemi zora sokacak bir pozisyon olmadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!