Altın Bidon Adriano

Güncelleme Tarihi:

Altın Bidon Adriano
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 00:00

Adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı oyuncu, kötü bir sezon geçirmenin bedelini ödüyor.

Haberin Devamı

LigTV İtalya temsilcisi Dündar keşaplı'nın haberine göre, İtalya'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bidone d`Oro (Altın Bidon)" ödülü üstüste 2. kez Adriano'ya layık görüldü. İtalya'nın RAI Radyosu tarafından düzenlenen ve o yılın en kötü performans gösteren oyuncusuna verilen Altın Bidon'u geçtiğimiz sezon da Adriano kazanmıştı .

Ödülün sahibi, RAI dinleyicileri arasında yapılan oylama ile belirlendi. 13.000 futbolseverin katıldığı oylamada, iki sezondur zor günler geçiren Brezilyalı futbolcunun 2. kez üstüste aynı ödüle layık görülmesi beraberinde "Inter ne yapacak?" sorusunu da gündeme getirdi. Öte yandan Altın Bidon sıralamasında Adriano'yu vatandaşları Dida ve Ronaldo'nun izlemesi dikkat çekti.
 
Inter yöneticilerinden Marco Branco ise şu anda ülkesi Brezilya'da tedavi goren Adriano için "O başarılı bir sporcu ve biran önce sahalara dönmesini bekliyoruz. Inter ailesi olarak iyileşmesi tek arzumuz" dedi. Adriano'nun babasını kaybettikten sonra girdiği bunalımı üzerinden atamadığını belirten Branco, "Ona güveniyoruz, Adriano büyük bir yetenektir" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!