Altay'dan misilleme

Güncelleme Tarihi:

Altaydan misilleme
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Denizlispor Teknik Direktörü Ersun Yanal’a kanca taktılar

Transfer döneminde Beşiktaşlı Aydın'ı Denizli'ye kaptırmanın acısını unutmayan siyah-beyazlılar, Yanal'la anlaşarak hem rövanşı almayı, hem de teknik adam sorununu çözmeyi planlıyor.

Bölgen izinli

Altay'da Celal Bölgen'in sağlık sorunları yüzünden izine ayrılmasından sonra yönetimin Denizlispor Teknik Patronu Ersun Yanal'la flörte başlaması, bazı çevrelerde ‘‘misilleme'' olarak değerlendirildi. Siyah-beyazlıların Yanal'la anlaşarak hem başarılı çalıştırıcıyı bünyesine kazandırmayı, hem de transfer döneminde Beşiktaşlı Aydın'ı ellerinden kapan Denizli'den rövanşı almayı amaçladığı öne sürüldü.

Görüşme iddiası

Kulübe yakın çevreler Başkan Nafiz Zorlu'nun önceki gün görüştüğü Ersun Yanal'dan, ‘‘Altay ligde kalmayı garantilemeden, Denizli de yeniden çıkışa geçmeden gelmem'' cevabını aldığını öne sürdü. Teklifi yalanlayan Yanal ise, ‘‘Ben şu anda Denizlispor'un sözleşmeli antrenörüyüm. Altay, bizimle oynayacağı maçtan önce böyle bir öneri getirmeyecek ilkeli bir kulüptür'' dedi.

Çalımbay gündemde

Bu arada İstanbul Temsilcisi Tanzer Sencer'in yönetime, Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin yardımcısı Rıza Çalımbay'ı önerdiği, ismi gündemde olan Milorad Mitroviç'in ise iki yıllık sözleşme koşulunu öne sürdüğü iddia edildi. Öte yandan Altay yönetimi, cumartesi günü oynanacak Denizlispor maçını Atatürk Stadı'na aldırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!