Altay-Adana Atatürk'te

Güncelleme Tarihi:

Altay-Adana Atatürkte
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

ALTAY Basın Sözcüsü Fatih Ülker, 21 Ocak'da bakıma alınan Alsancak Stadı'ndaki çalışmalar tamamlanmadığı için cumartesi günü Adanaspor'u Atatürk Stadı'nda konuk edeceklerini açıkladı. Ülker şöyle konuştu: ‘‘Bakım kararına tepki gösteren İzmirspor ve KSK'li yöneticiler bakalım şimdi ne diyecek? Biz de mecburen Atatürk Stadı'ndan yararlanacağız. Kötü hava şartları nedeniyle zemine çim ekimi yapılamıyor.''

Hentbolda

İzmir evsahibi

HENTBOL (A) Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki maçlarını İzmir'de oynayacak. İlk sınavını Avni Akyol Lisesi Spor Salonu'nda yarın Lüksemburg önünde verecek ay-yıldızlı ekibimiz, aynı salonda 16 Ocak'ta Hollanda'yı ağırlayacak. Milli Takımımız, gruptaki son maçını da 23 Ocak'ta Celal Atatürk Spor Salonu'nda Polonya'yla yapacak. Teknik Direktör Ahmet Sarıyer, İzmirlilerden tribün desteği istedi.

İZTİK'te Polat

başkan adayı

TÜRKİYE Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Polat, İzmir Tenis İhtisas Kulübü'nün (İZTİK) 16 Ocak'ta yapılacak kongresi öncesi başkanlığa aday olduğunu açıkladı. İZTİK'i çağdaş ve seçkin bir tenis kulübü haline getirmek için sorunları derinlemesine irdeleyip, çözümler üreten bir program hazırladıklarını belirten Polat, güçlü ve aktif bir yönetim listesi hazırladığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!