Alper ve Alisa Erzurum seyircisine hayran

Güncelleme Tarihi:

Alper ve Alisa Erzurum seyircisine hayran
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2011 16:56

Erzurumlu seyircinin dünkü desteğine hayran kalan milli buz dansçılar Alper Uçar ve Alisa Agafonova, yarın yarışacakları serbest dansta da aynı kalabalığı görmek istiyor.

Oyunlarda bileti en erken tükenen dal olan artistik patinajda, kısa dansı dün 4. sırada tamamlayan buz dansçılar Uçar ve Agafonova, 2 bin seyirci kapasiteli THY Buz Pisti'nde koltukları dolduran Erzurum halkına teşekkür etti.
Performansları boyunca tezahüratını esirgemeyen Erzurumlular'ın ilgisi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen milli sporculardan Alper Uçar,  “Dünkü performansımızda kalabalık taraftarımızı görünce gözlerimize inanamadık. Dansımız boyunca kendimizi hiç yalnız hissetmedik. Onlar ne kadar destek verirse, o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

HEDEF SOÇİ-2014...

Yedi aydır Natalia Dubova ve Oleg Voiko'nun antrenörlüğünde, Ukrayna asıllı partneri Alisa Agafonova ile kaydıklarını belirten Uçar, “Zaten Natalia efsane bir antrenör. Kendisinin buz dansında 16 yıllık bir egemenliği var. Üç olimpiyat şampiyonu yetiştirmiş, Rusya milli takımının eski antrenörü... Natalia ABD'de yaşadığı için biz de orada çalışıyoruz. Dört kişi iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz” diye konuştu.

Bundan sonraki hedeflerinin, Avrupa ve dünya şampiyonalarında tecrübe kazanıp, Soçi-2014'de Türk bayrağını dalgalandırmak olduğunu ifade eden Uçar,”Uluslararası yarışmalara katılan ilk Türk buz dansı çiftiyiz. Avrupa ve dünya şampiyonaları bizim için basamak. Onlarda çok iyi dereceler elde edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

OYUNLAR KÖYÜ ÇOK GÜZEL

Sporcuların konaklayıp, zamanlarını geçirdiği Oyunlar Köyü'nden çok memnun olduklarını ifade eden Uçar ve Agafonova çifti, zaman zaman ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Uçar ve Agafonova, “Onun dışında yemekler olsun, konakladığımız mekanlar olsun, tesisler olsun her şey çok güzel ve yeni. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!