Alper Potuk sakatlığı nedeniyle ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Alper Potuk sakatlığı nedeniyle ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2014 16:58

Milli Takım'ın Honduras ile önceki gün oynadığı özel maçta sol omzunda AC eklem çıkığı geçiren Alper Potuk, tedavisine İstanbul'da devam edilmek üzere aday kadrodan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sağlık ekibiyle yapılan görüşmeler ve oyuncunun isteği de dikkate alınarak, sakatlığın tedavisinde zaman kaybedilmemesi için milli futbolcunun bir an önce yurda dönmesine karar verildi. Alper, gece saatlerinde kamptan ayrılarak Türkiye'ye hareket etti.

Alper Potuk sakatlığı nedeniyle ayrıldı


Milliler salonda çalıştılar

MİLLİ takımımız, Amerika Birleşik Devletleri ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Ay-yıldızlı ekibimiz, eylül ayında başlayacak 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda ABD'nin başkenti Washington'da Honduras ile oynadığı maçın ardından özel uçakla New Jersey'e geçen A Millilerimiz, karşılaşmanın oynanacağı Red Bull Arena Stadyumu antrenman sahasında yapılması planlanan antrenmanı iptal ederek, konakladıkları Westin Hotel'in spor salonunda rejenerasyon çalıştı. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu tarafından basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ardından futbolcular otelde dinlenmeye çekildi. A Milli Takımımız, 1 Haziran Pazar günü New Jersey'de TSİ 21.00'de ABD ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!