Alpay baş döndürdü

Güncelleme Tarihi:

Alpay baş döndürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş ile anlaşamadı, Jet-Pa'ya evet dedi, Fenerbahçe ile görüştü...

Beşiktaş Transfer Komitesi dün satış listesinde bulunan Alpay'ın babası Mustafa Özalan ile 1 saat süren toplantı yaptı ancak iki taraf anlaşamadı. Alpay bu gelişme üzerine Jet-Pa'ya ‘‘evet’’ dedi ancak akşam da Fenerbahçe ile görüştü.

Alpay maratonu sabah başladı. Alpay'ın babası Mustafa Özalan Beşiktaş Kulübü'le geldi. Özalan, oğlunun Beşiktaş'tan kopmasını istemediğini ifade ederek yönetimin anlayışlı olmasını ve kendilerinin 1 trilyon 200 milyarlık teklifi 800 milyar liraya indirdiklerini açıkladı.

TAVİZ VERMEYİZ...

Transfer komitesindan Fahrettin Curoğlu ve Affan Keçeci, Mustafa Özalan'ın teklifini geri çevirerek ‘‘Geçen yıl Mehmet ve Ertuğrul'a fazla verdiğimizi kabul ediyoruz. Ama artık yanlışımızdan döndük. Yönetim olarak taviz vermeyiz.

VEDA...

Beşiktaş yönetimine fedakarlık yaptığını söyleyen Alpay ‘‘Ben 800 milyara indim onlar pazarlık payı bırakmadı. Beni istemeyen yönetim. Jet-Pa fedakarlık yaparak bana kucak açtı. Siyah beyazlı taraftarlara veda ediyorum’’ dedi.

2 trilyon 600 milyarlık bonservisini öder ve gider. Biz futbolcu ile pazarlık yapmayız. Prensiplerimize aykırı. 600 milyardan bir kuruş fazla veremeyiz’’ yanıtını verdiler.

Bu görüşmelerden sonra babası Mustafa Özalan ve Jet-Pa Spor Koordinatörü Tanju Çolak ile buluşan Alpay Özalan, Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile 2 saat süren toplantı yaptı. Jet-Pa Spor Danışmanı Tanju Çolak'ın da araya girmesi ile anlaşma sağlandı. Yıldız futbolcu iki yıl için Jet-Pa'dan 500'ü peşin toplam 800 milyar lira alacak. Yıldız futbolcu Fadıl Akgündüz ve Tanju Çolak'a teşekkür ederek ‘‘Bu insanların Türk futbolunda altın harflerle anılması gerekir’’ yorumunu yaptı.

BONSERVİSİ ALIYOR

Akgündüz, Beşiktaş yönetiminin 2 trilyon 600 milyar liralık bonservis bedelini 3 taksitte ödeyebileceklerini belirterek anlaşmanın netlik kazanacağını vurguladı. Bu arada F.Bahçe Teknik Direktörü Rıdvan Dilmen dün Akgündüz'ü arayarak 1 yıllık kiralamak istediklerini belirterek Alpay'a 425 milyar lira verebileceklerini açıkladı. Akgündüz ‘‘Benim tercihim Alpay'ın Beşiktaş'ta oynaması. Ve Beşiktaş'a forma reklamı vermek. Eğer yönetim ile anlaşırsak Alpay'ı Beşiktaş'a verebiliriz. Olmazsa alternatifler çok’’ dedi. Günboyu yoğun bir trafik yaşayan Alpay akşam da F.Bahçe Teknik Direktörü Rıdvan Dilmen ve İdari Menajeri Cemil Turan ile bir araya geldi. Fenerbahçeliler Alpay'a tekliflerini ilettiler. Alpay da Jet-Pa ile anlaşılması durumunda gelebileceğini söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!