Alpay asker ocağında

Güncelleme Tarihi:

Alpay asker ocağında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2008 00:00

Milli futbolcu ve Alman takımı FC Köln Bundesliga'nın oyuncusu Alpay Özalan, bedelli askerlik görevini yapacağı Burdur 58'inci Piyade Er Eğitim Alayı'na teslim oldu.

Haberin Devamı

Alpay askerde / Foto Galeri

Alpay'ın hayat hikayesi için tıklayın

Babası Mustafa Özalan ile Antalya'dan bir taksi ile Burdur'a gelen Alpay Özalan, 21 gün süreyle yurtdışı döviz bedelli askerlik görevini yapacağı Burdur 58'inci Piyade Er Eğitim Alayı'na bugün saat 11.30 sıralarında teslim oldu. Heyecanlı olduğunu söyleyen Alpay, babası ile vedalaştıktan sonra taksiden eşyalarını alıp nizamiyeden geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alpay'ın babası Mustafa Özalan, oğlunun askerliği süresince, gelini ve torununun yanlarında kalacağını, yemin törenine de geleceklerini söyledi.

Almanya ikinci lig takımlarından FC Köln Bundesliga’da top koşturan milli futbolcu Alpay, 21 günlük yurtdışı döviz bedelli askerlik yapabilmek için 5 bin 112 euro ödedi.

Haberin Devamı

Takımın Teknik Direktörü Christoph Daum tarafından kadro dışı bırakılan Alpay için FC Köln’ün menajeri Michael Meier, henüz yeni bir takım bulamadığını açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!