Alonso geldi umutlar yeşerdi

Güncelleme Tarihi:

Alonso geldi umutlar yeşerdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2008 00:00

Renault takım patronu Flavio Briatore, 2007 sezonunu ’felaket olarak’ değerlendirdi, şampiyon pilotun takıma yeniden katılmasıyla R28’le iyi sonuçlar alacaklarını söyledi.

RENAULT takımında 2 kez dünya şampiyonluğu yaşadı, McLaren Mercedes’e transfer oldu. Hayal kırıklığı yaşadı Fernando Alonso. Usta pilot, ’tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı’ misali yuvasına geri döndü.

2006’yı hatırlattı

Hem kendisi yeniden doğdu, hem de ING Renault ekibinin motivasyonunu maksimum seviyeye çıkardı. Takım patronu Flavio Briatore, 2007 sezonunu felaket olarak yorumlarken, Alonso’nun dönüşüyle daha iyi duruma geldiklerini belirtti. İspanyol pilot da geldiğinde ortamın 2006 sezonunun sonunu hatırlattığını söyledi. Fernando, bu sezon Ferrari ve McLaren Mercedes’in favori gösterilmesinin kendileri için avantaj olduğunu söylerken, "Biz R28 ile birlikte daha iyi hazırlanıyoruz. Üzerimizde baskı yok. Yapacağımız testlerle araçtaki sonucu göreceğiz. Bu sezon iyi bir derece alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Artık ’Jr’ değilim

İkinci pilot Nelson Piquet Jr ise artık büyüdüğünü ve babasının gölgesinden kurtulduğunu belirtirken, "Şampiyon Fernando ile büyük işlere imza atacağız. Ekip olarak çok çalışıyoruz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!