Almeida ve Fernandes'te 2.5 milyon euro'ya işlem tamam

Güncelleme Tarihi:

Almeida ve Fernandeste 2.5 milyon euroya işlem tamam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2013 00:02

Siyah beyazlılar, saha içi patronu Fernandes ve golcü Almeida’ya 2.5’ar milyon Euro önerdi. Başarılı oyuncular yıllık ücret konusunda yönetimle el sıkışırken, garanti para konusunda kalan ufak detaylar görüşülüyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta yılan hikayesine dönen Almeida ve Fernandes’in yeni kontrat imzalama süreçlerinde önemli bir adım atıldı. Siyah beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Portekizli yıldız oyuncularla iki hafta süren görüşme maratonundan sonra son aşamaya geldi.

Çebi göreve geldiklerinden bu yana yönetimin menfaatleri doğrultusunda karar aldıklarını belirterek yeni dönemde transfer yönetmeliğinde değişiklikler yaptıklarını söyledi ve ekledi.: “Fernandes ve Almeida kendilerine önerdiğimiz ücretleri kabul etti.”

İMZALAR GELECEK HAFTA

GEÇEN yıl garanti 2,5 milyon Euro alan Almeida bu sezonda aynı ücreti kabul ettiğini ancak yönetimin önerdiği yarısı peşin yarısı maç başına ücret paketini düşüneceğini öğrenildi. Fernandes ise yıllık 2,5 milyon Euro’yu kabul ederken vatandaşı gibi garanti alacağı paranın artırılmasını da talep etti.

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı da “Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili olarak sürekli çalışıyor. Sanırım önümüzdeki hafta imza için masaya oturacaklar. Sorun yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!