Almanya'da Türk damgası

Güncelleme Tarihi:

Almanyada Türk damgası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Almanya Birinci ve İkinci Futbol Ligleri'nde bu sezon 20 Türk futbolcusu forma giyecek.

Almanya 1 ve 2 Futbol Ligi'nde bu sezon 20 Türk futbolcu top koşturacak. 20 futbolcudan 9'u birinci, 11'i ikinci ligde oynayacak. 1.Lig'de, Hamburg'da Özkan Gümüş, Soner Uysal ve Mahmut Yılmaz, Duisburg'da Sercan Güvenışık, Schalke'de Ünal Alpugan, Freiburg'da A.Mehmet Güneş, E.Frankfurt'ta Erol Bulut, Bielefeld'de Berkant Göktan, Ulm 1846'da Ünal Demirkan forma giyecek futbolcular.

2.Lig'de ise Bochum'da Yıldıray Baştürk, Hannover 96'da Faruk Namdar, Ayhan Tumani, T.B.Berlin'de Müslüm Can, Celaleddin Koçak, Mainz 05'de Mahir Şahin, St.Pauli'de Cem Karaca, A.Aachen'da Rasim Suksur, W.Mannheim'da Cüneyt Kocabıçak, Selim Teber, K.Offenbach'da Necip İncesu oynayacak. Mahmut Yılmaz 1., Ayhan Tumani de 2. Lig'de Alman vatandaşı olarak kadroda yer alıyor. Yine babası Türk, annesi Alman olan Almanya vatandaşı Mehmet Scholl, bu sezon da Bayern Münih formasını giyecek.

Erol Bulut kadro dışı

EİNTRACHT Frankfurt Teknik Direktörü Jörg Berger, Almanya Federasyon Kupası maçı öncesi Verl ile yapacağı karşılaşmanın 19 kişilik kadrosuna, yeni sezon için Fenerbahçe'den transfer edilen Erol Bulut'u almadı. Berger, ‘‘Erol'un hazırlık maçlarında göstermiş olduğu performans, benim ondan beklediğim gibi olmadı’’ dedi. Berger, Erol'un kulüp yöneticilerinin ısrarı üzerine takıma alındığını belirtti. Yapılan hazırlık maçlarında sol bekte oynayan Alez Kutschera'nın başarılı bir oyun sergilediğini ifade eden teknik direktör, gelecek hafta başlayacak lig maçlarında Erol Bulut'un kadroya girmesinin çok zor olduğuna işaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!