Allah Beşiktaş'ı Robinho'dan korusun

Güncelleme Tarihi:

Allah Beşiktaşı Robinhodan korusun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2010 09:47

Beşiktaş’ın eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, Suchester’e Del Bosque’ye verilenden daha fazla zaman verilmesi gerektiğini belirtti, gerekçesini ise “Schuster, ağresif, başına buyruk, ‘dediğim olmazsa çeker giderim’ diyen bir karaktere sahip” sözleriyle açıkladı.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Kolot, Alman teknik adamla Beşiktaş’a geleceği iddia edilen Robinho için ise “Allah Beşiktaş’ı Robinho’dan korusun” dedi.

SCHUSTER AĞRESİF VE BAŞINA BUYRUK

Vicente Del Bosque, çok iyi bir insandı. Real Madrid’te elde ettiği başarılar ortada: Bence Dünya Kupası’nı da kazanacak; ama Schuster tam tersi… çok agresif, başına buyruk, “dediğim olmazsa çeker giderim” diyen bir karaktere sahip. Bu nedenle Suchster’e Del Bosque’ye verilen süreden daha fazlası verilmeli. Verilmezse sukûtu hayal olur.

Ayrıca 2 buçuk, 3 yıldır takım çalıştırmıyor.

LE GUEN YA DA ZOLA İLE ANLAŞILMALIYDI

Bana göre İngiltere’de en sevilen teknik adam, West Ham’dan ayrılan Gianfranco Zola ya da Fransız Paul Le Guen’i takımın başına getirirdim. Şu anda Kamerun Milli Takımı’nı çalıştırıyor; ama şampiyonadan sonra boşta olabilir. Adam gibi adam… Kendisini çok iyi tanıyorum. Beşiktaş’a çok para harcamadan güzel bir ekol yaratabilirdi.

ROBINHO VE GUTI PARAYI GÖRÜNCE GELİR

Robinho, Guti Beşiktaş’a gelir. Onlar parayı görünce her yere gelir. Kısa vadede belki faydalı olurlar; ama uzun vadede yine olan Beşiktaş’ın paralarına olur. Bu oyuncular kaşarlanmış tipte oyunculardır. Ben Robinho’nun başkanı olsam, döverim. 35 milyon pound veriyor onu alan kulüpler; ondan sonra ben buraya ısınamadım, çekerim giderim” diyor. Bunu Manchester United’e de yaptı; Real Madrid’e de yaptı. Şimdi gidip Brezilya’da dalga geçiyor. Gelirse Türkiye’yi karıştırır; Allah Beşiktaş’ı Robinho’dan korusun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!