Ali Koç: Transfer yok

Güncelleme Tarihi:

Ali Koç: Transfer yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2007 15:49

Fenerbahçe Kulübü'nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni yapıldı. Futbol takımından kimsenin bulunmadığı bayramlaşmada, asbaşkan Ali Koç, devre arasında transfer yapmayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Burnu'ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan Ali Koç, Genel Sekreter Vedat Olcay, yöneticiler Ömer Temelli, Semih Özsoy, Turhan Şahin, Hakan Dinçay, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve Disiplin Kurulu Başkanı Tuncer Erdoğan, çok sayıda kulüp üyesi ve divan kurulu üyesi aileleriyle birlikte katıldı.

Kulüp bünyesinde faaliyet gösteren branşların sporcu ve teknik adamların yer aldığı bayramlaşmada futbol takımından kimse bulunmadı.

MİNİK TARAFTARIN BEŞİKTAŞ ISRARI

Başkan Yıldırım ile bayramlaşmaya gelen 4,5 yaşındaki minik bir kız çocuğu Yıldırım'ın "Hangi takımlısın?" sorusuna "Beşiktaş" yanıtını verdi. Üzerinde Fenerbahçe tişörtü bulunan kıç çocuğu babasının uzaktan "En büyük kim" sorusuna da yine "Beşiktaş" yanıtını verdi.

Yıldırım'ın yanından uzaklaştığında soranlara Fenerbahçeli olduğu yanıtını veren minik kızın, başkanın yanında Beşiktaşlı olduğunu söylemesi gülüşmelere neden oldu.

ALİ KOÇ'TAN TRANSFER KONUSUNDA AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü'nün Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı Ali Koç, transferlerle ilgili yöneltilen, "Devre arası transfer çok konuşuluyor. Birçok gurbetçi oyuncunun ismi geçiyor. Takımdan kimse gidecek mi? Bununla ilgili mesaj verebilir misiniz?" sorusuna, "Bununla ilgili hem başkanımız hem de gerekli yerler gerekli mesajları verdiler. Olmayacağını da söylediler" yanıtını verdi.

Koç, bayramlaşma töreninde futbol takımından kimsenin olmayışıyla ilgili soruyu ise, "Bu tamamen tatilin 3'ünde bitmesiyle alakalı. Burada olan bütün sporcular geldi ve bayramlaşma geleneğimiz gerçekleşti" şeklinde yanıtladı.

Türk milletinin Kurban Bayramını ve yeni yılını kutlayan Koç, "Yeni yılın ülkemiz açısından hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Refah, huzur ve mutluluk getirmesini arzu ederiz. Camiamız açısından 2007'nin özelliği var. 100. yılın camiamız açısından başarılarla geçmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!