Ali Eren satılıyor

Güncelleme Tarihi:

Ali Eren satılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetimi, milli futbolcuyu gözden çıkardı...

Başkan Seba'nın arabuluculuk yapmaları için görevlendirdiği Tayfur ile Milli Takım Antrenörü Rıza Çalımbay'ın çabaları sonuç vermedi. ‘‘Beşiktaş'ta kalmam mümkün değil’’ diyen Ali Eren satış listesine konulacak...

Beşiktaş ile Ali Eren arasındaki soğuk savaş dün de sürerken, milli futbolcu, siyah beyazlı ekipten ayrılmaya kararlı olduğuni ifade etti. Başkan Süleyman Seba, Ali Eren'i takımda kalması yönünde ikna etmesi için yeğeni Tayfur'u devreye sokarken, Milli Takım Antrenörü Rıza Çalımbay, bu oyuncunun Beşiktaş'tan kopmaması için arabuluculuk yaptı.

Ali Eren'i ikna etmekle görevlendirilen Tayfur, ‘‘Kendisi ile görüştüm. Yaptıklarında hatalı olduğunu söyledim. Briegel ile biraraya getirip, bu işi tatlıya bağlamak istiyorum. Böylesine kaliteli bir oyuncunun Beşiktaş'tan ayrılmasına kimsenin gönlü razı olmuyor. Ancak karar kendisinindir’’ dedi.

Olayın daha fazla büyütülmemesi gerektiğini savunan Milli Takım Antrenörü Rıza Çalımbay, önceki gün Ali Eren'le birarya gelerek kalması yönünde telkinde bulundu. Çalımbay, yönetici Fahrettin Curoğlu'nu arayarak, ‘‘Sorunu kendi aranızda çözmelisiniz. Ortada büyütülecek bir durum yok. Ali Eren, antrenmanlara çıkıp oynamalı’’ diye konuştu.

Dün Fulya Tesisleri'ne gelen Ali Eren, kendisini çalıştırmak isteyen Antrenör Ahmet Akcan'a sert çıkınca, Briegel, milli futbolcunun hareketini yönetime rapor etti. Yönetim de Ali Eren'in satılacağını açıkladı. ‘‘Beni çok kırdılar. Beşiktaş'ta kalmam mümkün değil’’ diyen Ali Eren, ‘‘Hiç kimseye Beşiktaş'ta oynamak istemiyorum demedim. Camiaya saygım sonsuz. Bazı şeyleri açıklarsam kulübe zarar veririm. O yüzden susmayı tercih ediyorum’’ yorumunu yaptı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!