Alex'in jübilesinde Melo şoku!

Güncelleme Tarihi:

Alexin jübilesinde Melo şoku
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 13:47

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, tarihi başarılar kazandığı Cruzeiro Kulübü tarafından organize edilen jübile maçına, 2003'te birlikte forma giydiği Felipe Melo'yu çağırmadı.

Haberin Devamı

Cruzeiro Kulübü, Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'nın 27 Haziran'da jübilesini yapacağını resmen açıkladı. Mavi beyazlı takımın 2003 yılı kadrosundaki önemli isimlerden Galatasaraylı Melo, katılacaklar arasında yer almadı.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex De Souza'nın yeni jübilesi için Cruzeiro kulübünden resmi açıklama geldi. Brezilya'nın son şampiyonu mavi beyazlı ekip, eski futbolcusu için bir veda maçı düzenleyeceğini, internet sitesi üzerinden resmen duyurdu.

2003'TEKİ KADRO ÜÇ KUPA BİRDEN KAZANMIŞTI
2001-04 arası dönemde formasını giydiği Cruzeiro'da büyük bir başarı yakalayan Alex, 2003'te üç kupa birden kazanmıştı. Hem lig şampiyonu, hem Brezilya Kupası hem de Libertadores Kupası'nın kazanan ekipteki unutulmaz bir çok ismin katılacağı açıklanan maç için Galatasaraylı Felipe Melo'ya ise davet gitmedi.

Haberin Devamı

Alexin jübilesinde Melo şoku

Cruzeiro'ya üç kupa birden kazandıran kadroda, çexitli dönemlerde Türkiye'de forma giyen Alex, Melo, Edu, Cris, Nobre ve Maldonado da forma giydi.

GOMES VE PAULO MIRANDA DA ÇAĞRILDI
Alex'in yanı sıra dönemin efsane kadrosundan Jardel Pereira de Souza, Gomes, Maurinho, Batatais, Irineu, Paulo Miranda, Sandro, Zinho, Alex Alves, Alex Dias, Marcelo Ramos, Aristizabal gibi isimlerin Cruzeiro formasını bir kez daha giyecekleri belirtildi.

Diğer takım ise Brezilya ekibinin formasını daha önceki dönemlerde giyen isimlerden oluşacak. 2003 yılının kadrosunda bulunan Galatasaraylı Felipe Melo'nun ise karşılaşmaya davet edilmemesi dikkat çekti. (Milliyet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!