Alex, G.Saray’a imza attı

Güncelleme Tarihi:

Alex, G.Saray’a imza attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2014 23:42

F.Bahçe’nin efsane oyuncularından Alex, tail için geldiği Türkiye'de yoğun sevgi seliyle karşılaştı. Yıldız oyuncu İstanbul’da sevenlerine imza dağıttı.

Haberin Devamı

Ailesi ile birlikte tatil amaçlı Türkiye’ye gelen Brezilyalı, Türkiye Finans Kozyatağı Kurumsal Şubesi’nde düzenlenen imza etkinliğinde sevenleri ile buluştu. Alex’i görmek ve fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar arasında Galatasaray ve Beşiktaşlılar’ın da olması dikkat çekti. Öte yandan Alex, basın mensuplarıyla da hatıra fotoğrafı çektirtirdi.

ÜLKESİNE GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alez de Souza Ülkesi Brezilya'ya geri döndü. 2 yıl önce Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılarak ülkesi Brezilya'da futbol hayatına başladığı Coritiba'da yeniden forma giyen Brezilyalı yıldız, tatil için ailesi ile birlikte geldiği Türkiye'den dün ayrıldı.

Alex Türkiye'de gittiği heryerde yoğun sevgi seli ile karşılandı. Sadece Fenerbahçe taraftarlarının değil Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının da büyük sevgisini kazan yıldız oyuncu, ülkesine dönerken Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla veda etti. Alex paylaştığı fotoğrafla birlikte "Görüşürüz Türkiye!!! Herşey için çok teşekkür ederim!!!" mesajı yayınladı.

İşte Brezilya'lı yıldızın dönerken paylaştığı fotoğraf;

Alex, G.Saray’a imza attı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!