Alex endişesi

Güncelleme Tarihi:

Alex endişesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2009 00:00

F.Bahçe, Eskişehir maçının hazırlıklarını sürdürürken, sağ baldırında adale sertleşmesi oluştuğu bildirilen yıldız oyuncunun forma giyip giymeyeceği belli değil.

ESKİŞEHİRSPOR maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de kaptan Alex de Souza’nın durumu belirsizliğini koruyor. Hafta başında sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Brezilyalı yıldız, dün yine salonda tedavi gördü.

Sağ baldırında adale sertleşmesi oluştuğu bildirilen tecrübeli oyuncunun Eskişehirspor karşısında forma giyip giymeyeceği belli değil. Teknik direktör Luis Aragones dün sabah antrenmanından sonra kulüp doktoru Piyer Arzuman ile görüşerek Alex’in durumu hakkında bilgi aldı.

Milli maçlar nedeniyle

eksik kadro ile çalışan takımının Eskişehirspor maçına nasıl bir kadro ile çıkacağını planlamaya çalışan İspanyol çalıştırıcı, cezalı olan Emre Belözoğlu ve Diego Lugano’nun yerine kimi oynatacağını belirledi.

Orta sahada Deniz Barış ile birlikte Selçuk Şahin forma giyecek. Savunmada ise Önder Turacı ile Edu Dracena oynayacak. Aragones, Alex’in oynamaması halinde Semih ile Güiza’yı ilk onbirde sahaya sürecek. Aksi durumda Güiza kulübede bekleyecek, Semih tek forvet olarak gol bölgesinde kalacak. Bu arada dünkü çalışma sonrasında Aragones, Deniz ile özel görüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!